BI, Power BI és adattárház tanfolyamok

2008 óta adom át BI és adattárház tapasztalataimat tanfolyamokon. Mindez számokban:

200+ kihelyezett képzés 300+ megrendelő vállalat 4000+ tanfolyami résztvevő

Nekik köszönöm a bizalmat ezúton is, és remélem Önnel is találkozunk valamelyik tanfolyamon!

 

Power BI tanfolyamok

A Power BI workshop elsődleges célja, hogy a Power BI használatával megtanítsa a hatásos adatvizualizáció alapjait. A fő fókusz az adatvizualizáción lesz, de a tanfolyamon megismerkedünk az adatelőkészítés és az adattisztítás automatizálásának lehetőségeivel is.
A kihelyezett Power BI workshop egy olyan Power BI tanfolyam, amely keretében a résztvevők a tantermi Power BI képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, egy kicsit a résztvevők igényeire szabva.
On-the-job Power BI workshopot egy „saját adatos” tanfolyam, amelyen a résztvevők saját adataikon, saját munkahelyükön, saját problémáik megoldása közben sajátítják el a Power BI használatát, úgy hogy annak eredményeképp előálljon egy élesben működő jelentéscsomag.
 

Power Pivot tanfolyamok

Az on-demand Önkiszolgáló BI workshop egy olyan Power Pivot tanfolyam, amelyen a résztvevők az élő Önkiszolgáló BI workshop tanfolyamot végezhetik el online formában, akkor amikor ez a számukra a legalkalmasabb.
Az oktatáson valós adatok feldolgozásával és elemzésével sajátítjuk el az Excel BI alkalmazásainak (Power Query, Power Pivot, Power Map) használatát. 4 adatforrásból összesen 3 millió sort töltünk az Excelbe, és ezt vizualizáljuk.
A kihelyezett önkiszolgáló BI workshop egy olyan Power Pivot tanfolyam, amelyen a résztvevők a tantermi Power Pivot képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban.
Az on-the job Power Pivot tanfolyam egy olyan 3-4 napos gyakorlatorientált képzés, melynek keretében a résztvevők a munkahelyükön, saját adataikon, saját problémájuk megoldása közben sajátítják el az Excel BI szolgáltatásainak használatát.
 

Power Pivot & Power BI tanfolyamok

2 napos tanfolyam, amely a Power BI és az Excel legérdekesebb BI funkcióit, felhasználási területeit mutatja be. Egyfajta Best of Self Service BI tanfolyam, amely keretében egymásra építve mutatjuk be a Power Pivot és a Power BI erősségeit és határait.
 

BI és adattárház tanfolyamok

A BI és adattárház projektvezető képzés célja, hogy felkészítse az adattárház bevezetés előtt álló cégeket, a bevezetéssel megbízott projektvezetőket, leendő adattárház menedzsereket az adattárház projekt sikeres megvalósítására.
Kihelyezett BI és adattárház projektvezető képzés. amelyen a résztvevők a tantermi BI és adattárház projektvezető képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, a résztvevők igényeire szabva.
A vezetői BI workshop esettanulmányok, valós példák bemutatásával tanítja meg, hogyan épül fel egy adattárház, miért lassú, miért drága a bevezetése, milyen kockázatokat rejt, és milyen előnnyel jár(t) a hazai vállalatoknak a bevezetés.