BI, Power BI, Excel és adattárház tanfolyamok

2008 óta adom át BI és adattárház tapasztalataimat tanfolyamokon. Mindez számokban:

200+ kihelyezett képzés 300+ nagyvállalat 4000+ tanfolyami résztvevő

Nekik köszönöm a bizalmat ezúton is, és remélem Önnel is találkozunk valamelyik tanfolyamon!

 

Power BI tanfolyamok

A Power BI workshop elsődleges célja, hogy a Power BI használatával megtanítsa a hatásos adatvizualizáció alapjait. A fő fókusz az adatvizualizáción lesz, de a tanfolyamon megismerkedünk az adatelőkészítés és az adattisztítás automatizálásának lehetőségeivel is.
A kihelyezett Power BI workshop egy olyan Power BI tanfolyam, amely keretében a résztvevők a tantermi Power BI képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, egy kicsit a résztvevők igényeire szabva.
On-the-job Power BI workshopot egy „saját adatos” tanfolyam, amelyen a résztvevők saját adataikon, saját munkahelyükön, saját problémáik megoldása közben sajátítják el a Power BI használatát, úgy hogy annak eredményeképp előálljon egy élesben működő jelentéscsomag.
 

Excel Power Pivot tanfolyamok

Az oktatáson valós adatok feldolgozásával és elemzésével sajátítjuk el az Excel BI alkalmazásainak (Power Query, Power Pivot, Power Map) használatát. 4 adatforrásból összesen 3 millió sort töltünk az Excelbe, és ezt vizualizáljuk.
A kihelyezett önkiszolgáló BI workshop egy olyan Excel Power Pivot tanfolyam, amelyen a résztvevők a tantermi Excel Power Pivot képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban.
Az on-the job Power Pivot tanfolyam egy olyan 3-4 napos gyakorlatorientált képzés, melynek keretében a résztvevők a munkahelyükön, saját adataikon, saját problémájuk megoldása közben sajátítják el az Excel BI szolgáltatásainak használatát.
 

Excel Power Pivot & Power BI tanfolyamok

2 napos tanfolyam, amely a Power BI és az Excel legérdekesebb BI funkcióit, felhasználási területeit mutatja be. Egyfajta Best of Self Service BI tanfolyam, amely keretében egymásra építve mutatjuk be a Power Pivot és a Power BI erősségeit és határait.
Tanfolyam a Power BI, Power Pivot és SSAS Tabular adatbáziskezelő belső működéséről, elsősorban azoknak, akik már építettek néhány dashboard-ot, az alapokon már túl vannak és érteni akarják az adatbázis motor működését, belső folyamatait.
 

BI és adattárház tanfolyamok

A BI és adattárház projektvezető képzés célja, hogy felkészítse az adattárház bevezetés előtt álló cégeket, a bevezetéssel megbízott projektvezetőket, leendő adattárház menedzsereket az adattárház projekt sikeres megvalósítására.
Kihelyezett BI és adattárház projektvezető képzés. amelyen a résztvevők a tantermi BI és adattárház projektvezető képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, a résztvevők igényeire szabva.
A vezetői BI workshop esettanulmányok, valós példák bemutatásával tanítja meg, hogyan épül fel egy adattárház, miért lassú, miért drága a bevezetése, milyen kockázatokat rejt, és milyen előnnyel jár(t) a hazai vállalatoknak a bevezetés.