Kihelyezett Power BI tanfolyam

A kihelyezett Power BI workshop egy olyan tanfolyam, amelyen a résztvevők a tantermi Power BI képzés ismeretanyagát kapják meg saját munkahelyükön, a résztvevőknek leginkább megfelelő időpontban, egy kicsit a résztvevők igényeire szabva.

A kihelyezett Power BI tanfolyam legnagyobb előnye, hogy

  • ára 16 főig független a résztvevők számától, így ugyanazért az árért akár 16-an is részt vehetnek a Power BI tanfolyamon.
  • el tudunk térni a törzsanyagtól és olyan témákról is szót ejthetünk, amelyek nem képezik részét a standard Power BI képzés anyagának
  • Mivel csak Önök lesznek ott, ezért olyan kérdéseket is át tudunk beszélni, amelyekre a nyílt tantermi Power BI tanfolyam keretei között nincs lehetőség
  • akkor kerül megrendezésre, amikor a résztvevők számára a legmegfelelőbb.

A kihelyezett Power BI tanfolyam tematikája

A kihelyezett Power BI tanfolyam tematikájának gerince megegyezik a tantermi Power BI workshop tematikájával, de ettől kismértékben el tudunk térni és jobban el tudunk mélyedni az Önöket érdeklő témákban, behozhatunk olyan témákat, amelyek nem képzik a tematika részét és kihagyhatunk olyanokat, amelyek irrelevánsak. 

Mikor kerülhet megrendezésre a Power BI tanfolyam?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. 3-4 héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel.

Hol kerülhet megrendezésre a Power BI tanfolyam?

A kihelyezett Power BI tanfolyam egy kihelyezett tréning, s mint ilyen Önöknél kerül majd megtartásra. Kiszállási díj nincs, ugyanannyiba kerül a tanfolyam Budapesten, mint Nyíregyházán vagy Sopronban.

Ha nincs megfelelő oktatóterme vagy ha szeretné a kollégákat kimozdítani megszokott környezetükből hogy nyugodtan tanulhassanak, ne zavarja őket senki, akkor tudjon róla, hogy van lehetőség külső (Budapest belvárosi) helyszínen történő tanfolyam tartásra is. Ennek ára azonban nincs benne a kihelyezett Power BI tanfolyam árában. Ha külső helyszínen szeretné megtartani a tanfolyamot akkor kérem keressen meg és elmondom a lehetőségeket.   

Mennyi időt vesz igénybe a Power BI tanfolyam?

A kihelyezett Power BI tanfolyam időtartama 7-8 óra. De ha több időre lesz szüksége, akkor rendelkezésére fogok állni. Az egész napot Önökre fogom szánni.

Technikai feltételek

A kihelyezett Power BI tanfolyamon a résztvevőknek szükségük lesz egy laptopra amelyre fel van telepítve az ingyenes Power BI Desktop alkalmazás. Az oktatáshoz ezen kívül csak egy projektorra, elegendő számú hosszabbítóra és internet kapcsolatra lesz szükségünk.

Mennyibe kerül a kihelyezett Power BI tanfolyam?

499 eFt + Áfa.

Ez az összeg tartalmazza a kiszállási és minden egyéb költséget függetlenül attól, hogy melyik városban kerül megrendezésre a Power BI tanfolyam.

Hányan jöhetnek?

A Power BI tanfolyam ára 16 főig független a létszámtól, azaz mindegy, hogy 5-en, 10-en vagy 16-an jönnek. Úgyhogy bátorítanám, hogy hívjon minél több kollégát. Előre nem tudjuk, hogy ki lesz az a szervezeten belül az, aki a legjobb/legszebb riportokat fogja készíteni, akire a legjobban lehet majd számítani, de ez a tanfolyam kiderül. Hívja meg az elemzők/kontrollerek mellett a potenciális Power BI felhasználókat is és az elemzői vénájú vezetőket is. Mindenkinek fog értéket adni a tanfolyam. 

Ezzel a tanfolyammal nem fog mellényúlni...

A tanfolyamot eddig olyan cégek rendelték meg, mint az E.ON, ELMÜ, Honvédelmi Minisztérium, ING Bank, K&H Bank, MAGYAR NEMZETI BANK, Magyar Fejlesztési Bank, Magyar Telekom, Microsoft Magyarország, MOL, M-RTL ,Szerencsejáték Zrt. UPC, Vodafone, stb. Hogy csak a nagyokat említsem. Eddig több, mint 70 kihelyezett Power BI képzést tartottam már, az értékelők átlagosan 4,8-ra értékelték a tanfolyamot (5-ből)

Kipróbált, sikeres tanfolyamról van szó, amelyen már több mint 1000 résztvevő kapott Power BI tudást. Nem fog mellényúlni, ha ezt a tanfolyamot választja munkatársai képzésére.

Hogyan igényelheti a kihelyezett Power BI tanfolyamot?

Vegye fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén és egyeztessünk időpontot.