Kihelyezett Power Pivot és Excel Dashboard tanfolyam

A kihelyezett Power Pivot és Excel Dashboard tanfolyam egy exkluzív tanfolyam amelynek elsődleges célja hogy olyan szervezetek számára is elérhetővé tegye az Önkiszolgáló BI workshop tudásanyagát amelyeknek

 • nincs idejük megvárni a következő tantermi önkiszolgáló BI workshopot, és azonnal hasznosítható tudást szeretnének.
 • szeretnék, ha csak nekik szólna a tanfolyam, mert olyan kérdésekre is szeretnének választ kapni, amit külsősök előtt nem tennének fel, vagy olyan problémákra keresnek megoldást, amelyeket külsősökkel nem szívesen osztatnának meg.
 • szeretnék, hogy olyan témákról is szót ejtsünk, amely az nincs az aktuális Önkiszolgáló BI workshop törzsanyagában.
 • Vezetői infromációs rendszer kialakításához keresnek eszközt, alternatívát, ötleteket.
 • Sok kollegát szeretnének felvértezni ezzel a tudással, de 5 résztvevő áránál nem szeretnének többet fizetni érte.

A kihelyezett Power Pivot és Excel dasboard tanfolyam tematikája

A kihelyezett Power Pivot és Excel dashboard tanfolyam tematikájának gerince megegyezik az Önkiszolgáló BI workshop tematikájával.

De. A kihelyezett PowerPivot és Excel dashboard tanfolyam keretein belül lehetősége van olyan tudást is felszedni, amire az Önkiszolgáló BI workshop keretein belül nem, vagy csak korlátozottan van lehetősége. Hogy csak néhány példát említsek:

 • Ha a beszámolókat PowerPointban készítik, akkor a kihelyezett PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyamon megismerheti az automatikusan frissülő PowerPoint alapú beszámolók készítésének titkát.
 • Ha az elkészített dashboardok webes megjelenítéséről szeretne többet tudni, akkor erre jobban fogunk fókuszálni.
 • Ha nagy adathalmazok (több millió sor) összepárosítása tisztítása vagy a duplikációk kiszűrése okoz gondot, akkor közösen megnézzük és kipróbáljuk ezek lehetőségeket .
 • Ha modellezni szeretne, mi lenne ha típusú elemzéseket készítene, szimulációkat futtatna több millió sorral, akkor megmutatom Önnek, hogy hogyan használható erre az Excel memória alapú adatbázis kezelője.
 • Ha SAP-ból szeretnék a riportokat frissítebni, akkor megmutatom, hogyan lehet többszázezer sort automatikusan kinyerni az SAP-ból és betölteni a Power Pivot adatbázisba.
 • Ha arra kíváncsi, hogy az elkészült Power Pivotos megoldást hogyan lehet egy többezer felhasználót kiszolgálni képes vállalati döntéstámogató rendszerré átalakítani, akkor megtanuljuk a "szerveres" Power Pivotot használatát.

Ezek csak ötletek voltak. Jó néhány ötletem van még, de a legjobban azt szeretném, ha ön adná az ötletet, és az Ön problémáira keresnénk megoldást. Igazodva az Ön lehetőségeihez.

Mikor kerülhet megrendezésre a tanfolyam?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. 3-4 héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel.

Hol kerülhet megrendezésre a tanfolyam?

A kihelyezetti PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyam egy kihelyezett tréning, s mint ilyen Önöknél kerül majd megtartásra. Kiszállási díj nincs, ugyanannyiba kerül a tanfolyam Budapesten, mint Nyíregyházán vagy Sopronban.

Ha nincs megfelelő oktatóterme vagy ha szeretné a kollégákat kimozdítani megszokott környezetükből hogy nyugodtan tanulhassanak, akkor tudjon róla, hogy van lehetőség külső (Budapest belvárosi) helyszínen történő tanfolyam tartásra is. Ez azonban nincs benne a tanfolyam árában. Ha külső helyszínen szeretné megtartani a fanfolyamot akkor kérem keressen meg és elmondom a lehetőségeket.

Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam

A kihelyezett PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyam időtartama 7-8 óra. De. Az egész napomat Önre fogom szánni. Így ha több időre lesz szüksége, akkor rendelkezésére fogok állni.

A tanfolyam hosszú. A tanfolyam időpontjának kiválasztásakor próbálja meg ezt figyelembe venni és olyan napot keresni, amikor Ön is és a kollegái nyugodtan tudnak figyelni.

Hányan jöhetnek?

A kihelyezett Power Pivot és Excel dashboard tanfolyam ára 16 főig független a létszámtól, azaz mindegy, hogy 6-an, 10-en vagy 16-an jönnek. Úgyhogy bátorítanám, hogy hívjon minél több kollégát. Előre nem tudjuk, hogy ki lesz az a szervezeten belül az, aki a legjobb/legszebb riportokat fogja készíteni, akire a legjobban lehet majd számítani, de ez a tanfolyam alatt kiderül. Hívja meg az elemzők/kontrollerek mellett a potenciális Excel felhasználókat is és az elemzői vénájú vezetőket is. Mindenkinek fog értéket adni a tanfolyam.

Kik jöhetnek?

Bárki. Csak annyi a kikötés, hogy a résztvevők egy cégtől jöjjenek. Ez alól csak az kivétel, ha a szállító és a megrendelő kéz a kézben jön. Nagyon jók az ilyen "közös" képzések tapasztatai.

A kihelyezett tanfolyam előnyei

 • Testreszabott: A kihelyezett képzésen mindig megkérdezem a résztvevőktől, hogy miért jöttek a tanfolyamra, milyen problémára keresnek megoldást, és ennek megfelelően szabom testre a tematikát
 • Iparági példák: Több mint 500 cégnek dolgoztam már, így bugyuta példák helyett valós iparági példákkal tudom színesíteni az oktatást, és gyorsítani a megértést.
 • Közvetlen visszacsatolás: Ha valamit nem ért, ha valamiről több információra van szüksége, akkor a választ azonnal megkapja
 • Személyes: A szünetek, az ebéd, a tanfolyam előtti és utáni időszakok remek alkalmat biztosítanak arra, hogy kötetlenül beszélgessünk trendekről, tendenciákról, vagy bármiről, ami nem képezi a törzsanyag részét, de érdekli, kíváncsi rá, és már rég meg szerette volna kérdezni, csak eddig nem volt rá alkalom.
 • Exluzív: Csak ön és a kollégái lesznek a teremben, nem kell attól félnie, hogy a konkurencia is hallja e a kérdéseit, megismeri a problémáit.

Technikai feltételek

A kihelyezett PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyam elvégzéséhez egy internet képes laptopra lesz szüksége rajta az alábbi Excel verziók valamelyikével:

Office 2016/2019:

 • Office Professional Plus

Office 365:

 1. Office 365 ProPlus
 2. Office 365 E3
 3. Office 365 E4

Figyelem! Az Office 365 Home and Business, Home and Student, Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise E1 NEM tartalmazzák a Power Pivot nekünk szükséges változatát, így ezek az oktatásra nem alkalmasak. A Mac-en futó office-ok sem alkalmasak a tanfolyamon oktatott anyag követésére.

A laptop rendelkezzen minimum 2 GB memóriával.

Szükséges alapismeretek

A tanfolyami anyag követéséhez az Excel ismeretén kívül más tudásra nincs szükség. Ha otthonosan mozog az Excelben, ismeri valamennyire a Pivot táblát az Excel 2007-ben debütált szalagos (Ribbon) menüsort, akkor nem lesz probléma.

Az előadóról

Az előadón én (Kővári Attila) leszek:-)  Rólam azt kell tudnia, hogy több mint 20 éve tervezek BI és adattárház rendszereket, alakítom ki nagyvállalatok adatmenedzsment stratégiát és segítem beilleszteni nagyvállalati környezetbe az önkiszolgáló BI-t. A Power Pivotot elsőként kezdtem oktatni Magyarországon és eddig több mint 1000 elemző vett részt a Power Pivot képzéseimen.

Mennyibe kerül a kihelyezett kihelyezett Power Pivot és Excel dashboard tanfolyam?

 

499 eFt + Áfa.

Ez az összeg tartalmazza a kiszállási és minden egyéb költséget függetlenül attól, hogy melyik városban kerül megrendezésre a tanfolyam.

Hogyan rendelheti meg a kihelyezett Power Pivot és Excel dashboard tanfolyamot?

Vegye fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén és egyeztessünk időpontot.