Bréking: Mától bankkártyával is lehet rohamkonzultációt rendelni!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: Mától az alábbi szolgáltatásokat bankkártyával is meg lehet rendelni:

A fejlesztés fő célja a vásárlás/beszerzés egyszerűsítése volt. Ki akar beszerzést indítani egy 59 ezer forintos rohamkonzultáció kedvévéért? Senki. Macerás, bonyolult, sok adminisztrációt igényel, stb. Az adminisztráció megöli a rohamkonzultáció lényegét: Az egyszeri, gyors segítségnyújtást...

Mától ez megváltozik, hiszen ezekért a szolgáltatásokért már lehet bankkártyával is fizetni. Mint a közértben, vagy a benzinkúton. Vagy egy webshopban. Csak itt még kosárba se kell rakni a terméket. Elég a megrendelés gombra nyomni és már jön is a bankkártyás fizetés form. Pofonegyszerű. És fizetés után egyből megy automatikusan a céges számla is.

Annyi plusz azért van a közérthez képest, hogy itt lehet díjbekérő alapján is fizetni. Fizetéskor bankkártya helyett az átutalást kell választani, és már megy is a díjbekérő, amit oda lehet vinni a főnihez, ami alapján el lehet indítani házon belül a beszerzést. Tényleg pofonegyszerű.

Úgyhogy ha valaki elakad, és egyszeri gyors segítségre van szüksége, akkor mától már pofonegyszerűen tud rendelni, és érkezik a segítség :-)

 

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás