Power BI rohamkonzultáció

A Power BI rohamkonzultáció célja, hogy egy technikai elakadásra gyors segítséget adjon. Jellemzően akkor van itt az ideje, ha

  • belefutott egy olyan problémában amire az interneten nem talál megoldást.
  • Nem tudja, hogyan kell megírni egy olyan DAX képletet, ami a kívánt eredményt adja
  • Megírt egy DAX képletet, ami nem jól számol
  • készen van már, de élesítés előtt szeretné, ha egy sokat látott szem is átnézné, és elmondaná róla a véleményét
  • stb

A Power BI rohamkonzultáció jellemzően egy egyszeri problémamegoldás. Ha többször is szükség lehet valakire, aki ott áll a háttérben, akitől bármikor bármit kérdezhet, akkor válassza a Power BI support/mentoring szolgáltatást, mert az hatékonyabb megoldás.

A Power BI rohamkonzultáció helye és ideje

A Power BI rohamkonzultáció online zajlik és a hossza max. 1,5 óra.

Kivel fog konzultálni?

A konzultációt Kővári Attila vezeti. Az ő 25+ éves szakmai tapasztalata és 10+ szakmai kitüntetése a garancia arra, hogy a projekten valószínűleg ez lesz a legkifizetődőbb kiadása…

Hányan jöhetnek?

Nincs korlát, de a tapasztalat az, hogy a Power BI rohamkonzultáció akkor működik hatékonyan, ha azok vesznek részt rajta, akik a probléma megoldásáért felelősek.

Mennyibe kerül?

59 eFt/alkalom (A konzultációt ÁFA fizetési kötelezettség nem terheli)

Mikor kerülhet megrendezésre?

Ha azonnal kell segítség, akkor jellemzően a nap végén pár napon belül találunk időpontot. Ha nem tűzoltás a cél, ha elmélyedést igényel a probléma, akkor jellemzően 1-2 héten belül találunk olyan időpontot napközben, ami mindkettőnknek megfelel.

Mitől függ a Power BI rohamkonzultáció sikere?

Elsősorban a konzultációt megelőző felkészülés alaposságától. Általános kérdésre csak általános választ fogok tudni adni. Minél jobban képbe hoz, annál relevánsabb választ fogok tudni adni a problémára.

Hogyan készüljön a Power BI rohamkonzultációra?

  • Mutassa be a problémát. Helyezze kontextusba a problémát, adjon háttérinformációkat, mutassa meg az eddig bejárt utat, a próbálkozásokat, amik nem vezettek sikerre, az üzleti problémát, mindent, ami segít megérteni, hogy a megoldásnak milyen környezetben kell működnie. Ne becsülje túl a képességeimet. nagyon sok ügyfélnek dolgoztam már, de nem ismerek minden problémát.
  • Egyszerűsítse le a problémát: Amennyire tudja, egyszerűsítse le a problémát. Például csináljon egy külön riportlapot, ahol bemutatja a problémát. Vigyen olyan közel a probléma gyökeréhez, amennyire csak tud.
  • Hozzon/csináljon példát: Legyen egy Power BI fájlja, ahol tudunk kísérletezni, tesztelni, ahol lemodellezhetjük a probléma megoldását.. Az éles környezet nem ilyen…
  • Ismerje az eredményt: Tudja, hogy hova szeretne eljutni. Ha rosszul számol egy képlet, akkor tudja hogy minek kell kijönnie. A legjobb ha ír néhány tesztesetet, ami alapján le tudjuk tesztelni, hogy megoldottuk-e a problémát.
  • Legyen egy priorizált listája: Ha több problémára is megoldást keres a Power BI rohamkonzultáció alkalmával, akkor priorizálja a megoldandó problémákat, hogy minél hasznosabban ki tudjuk tölteni az időkeretet.

Ha ezekre figyel, nagyon hatékonyam fogunk tudni együtt dolgozni.

Garancia

A Power BI rohamkonzultációra 100%-os elégedettségi garanciát kínálok, tehát ha a végén nincs abszolút, teljesen megelégedve, akkor a teljes összeget kérdés nélkül azonnal visszatérítem.

Hogyan rendelheti meg?

Egyeztessünk a kovari.attila@biprojekt.hu email címen, vagy a +36 1 200 95 40-es telefonszámon és ezt követően a megrendelem gombra kattintva bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással (díjbekérő alapján) tudja a rohamkonzultáció ellenértékét kifizetni.