Adatstratégiai rohamkonzultáció

Az adatstratégiai rohamkonzultáció célja hogy egy koncepcionális problémára gyors segítséget adjon. Jellemzően akkor van itt az ideje, amikor

 • Beleszaladt egy-két blokkoló problémába, ami után nem akar több zsákutcában bolyongani. (Vagy az út elején jár és eleve el akarja kerülni ezeket)
 • Szüksége van egy "szűz" szemre, aki más megvilágításból látja a problémát, más úton indul el mint az, aki már évek óta benne dolgozik
 • Van egy szakmai vitája a szállítóval/alvállalkozóval, amin szeretne túllendülni.
 • Van egy kész terve, amit szeretne egy szakértővel validáltatni.
 • Megörökölt adattárházat kell modernizálnia, adta magát az út, hogy merre induljon, de felmerült a kérdés, hogy jó irányba mennek-e
 • stb.

Az adatstratégiai rohamkonzultációkon eddig olyan problémákat oldottunk meg, mint

 • A Power BI egyik limitációja számunkra blokkoló, újra kell kezdenünk elölről a fejlesztést. Milyen architektúrát javasolsz?
 • Középtávú Data Lakehouse stratégia átbeszélése (eszközök, módszertanok, …)
 • Az adatarchitektúra nem váltotta be a menedzsment reményeit, a kezdeti lelkesedés elmúlt, a támogatottság csökken. Mit lehet ilyenkor tenni?
 • Beleragadtunk egy technológiába (vendor locking), nem tudjuk hogy merre menjünk
 • stb.

Megj.: Az adatstratégiai rohamkonzultációk alkalmasak egy-egy mélyebb technikai probléma megoldására is, de ezt a célt hatékonyabban elégíti ki a Power BI support/mentoring szolgáltatás

Egy adatstratégiai rohamkonzultáción rendszerint olyan tanácsokat kap (akár módszertani, akár egészen konkrét kivitelezési javaslatokat), amiket önállóan, a saját csapatával vagy a beszállítójával meg tud valósítani, és így további együttműködésre, további konzultációra velem valószínűleg hosszú ideig nem lesz szüksége. Ha mégis, akkor a rohamkonzultáció árát levonjuk.

Az adatstratégiai rohamkonzultáció helye és ideje

Az adatstratégiai rohamkonzultáció személyesen zajlik és a hossza max. 3 óra.

Megj.: az adatstratégiai rohamkonzultációk jellemzően 2 órát vesznek igénybe, de tervezzen 3 órát, mert előforul, hogy nem végzünk 2 óra alatt. 

Hogyan működik?

Az adatstratégiai rohamkonzultációt megelőzi egy telefonos megbeszélés, aminek célja, hogy megnézzük, hogy az adatstratégiai rohamkonzultáció a lesz-e a jó megoldás, vagy elegendő egy rövidebb konzultáció, esetleg más szolgáltatás érdemes választani.

A telefonbeszélgetés után keresünk egy szabad időpontot. Az adatstratégiai rohamkonzultáció személyesen zajlik a megrendelő munkahelyén egy olyan tárgyalóban, ahol van tábla vagy kivetítő.

Előkészületek

Legyen felkészült. 3 óra alatt eszméletlen mennyiségű tudást és tapasztalatot tudok átadni, ha pontosan látom a problémát, amire megoldást keres. Általános kérdésekre csak konzerv válaszokat fogok tudni adni, de ha kellően kontextusba helyezi a problémát, ha ellát háttérinformációkkal, akkor személyre szabott megoldást fogok tudni adni.

Kivel fog konzultálni?

A konzultációt Kővári Attila vezeti. Az ő 25+ éves szakmai tapasztalata és a 700+ ügyfélnél szerzett tapasztalata a garancia arra, hogy valószínűleg ez lesz a legkifizetődőbb kiadása…

Hányan jöhetnek

Nincs korlát, de a tapasztalat az, hogy az adatstratégiai rohamkonzultáció akkor működik hatékonyan, ha azok vesznek részt rajta, akik a probléma megoldásáért felelősek, a megoldásában érdekeltek vagy a probléma megoldásában részt vesznek.

Mennyibe kerül?

99 eFt. (A konzultációt ÁFA fizetési kötelezettség nem terheli) 

Megj.: Ha az egyszeri konzultáció nem elegendő, ha lesz folytatása az együttműködésnek, akkor az adatstratégiai rohamkonzultáció ingyenes volt.

Garancia

A konzultációra 100%-os elégedettségi garanciát kínálok, tehát ha a végén nincs abszolút, teljesen megelégedve, akkor a teljes összeget kérdés nélkül, azonnal visszatérítem.

Hogyan rendelheti meg?

Egyeztessünk a kovari.attila@biprojekt.hu email címen, vagy a +36 1 200 95 40-es telefonszámon és ezt követően a megrendelem gombra kattintva bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással (díjbekérő alapján) tudja a rohamkonzultáció ellenértékét kifizetni.