Önkiszolgáló BI workshop: Jún. 10. (+1 extra kedvezmény!)

Június 10.-én kerül megrendezésre a nyár előtti utolsó nyílt önkiszolgáló BI workshop, melyen debütál majd az az 50+ %-os kedvezmény, amellyel a korábbi résztvevőknek szeretnék egy kicsit segíteni. De még mielőtt belemennék a részletekbe, jöjjön a probléma ami miatt ez az 50+ %-os kedvezménycsomag bevezetésre került.

Probléma

Ha rendszeresen olvassa a BI projekt blogot, akkor talán tudja, hogy sokan látogatják az Önkiszolgáló BI workshopot és azt is, hogy sokan vannak akik többször is eljönnek. Ez egyfelől öröm - hiszen én is sokszor olvasok el kétszer is egy szakkönyvet, vagy hallgatok meg újra egy anyagot, úgyhogy ismerem az e mögötti motivációt. Másfelől viszont elgondolkodtató: Lehet, hogy azért jönnek el kétszer, mert a képzéssel van valami baj? Lehet, hogy valahol valamit javítani kéne a képzésen?

Azért hogy ezt kiderítsem mindig megkérdeztem a korábbi résztvevőket, hogy miért jöttek el újra. A válaszaikból két szegmens rajzolódott ki.

  • Innovátorok: Az innovátorok csoportjára az a jellemző, hogy sokkal hamarabb megismerkednek az újdonságokkal, mint azt a gyakorlatban használni tudnák. Eljönnek a képzésre, mert élen szeretnének járni, ismerni akarják a szakterület újdonságait, képben akarnak lenni a kor technikai újdonságaival. Lehet, hogy nem áll még készen a vállalat a legújabb technológiák módszertanok alkalmazására, de a résztvevők tudják: hamarosan el fog jönni az az idő, amikor mindez megváltozik. És ekkor újra eljönnek a képzésre, hogy a frissített tudást AZONNAL használni tudják a gyakorlatban.
  • Szakértők: A szakértők csoportjára az a jellemző, hogy érteni akarják a témát, szakértőivé akarnak válni a területnek. Nem csak az érdekli őket, hogy hogyan lehet egy elemzési problémát megoldani, hanem az is, hogy miért azt a módszert vagy eszközt használtuk, miért gyors vagy hatékony az a módszer vagy eszköz és úgy általánosan miért ez a legjobb megoldás a problémára. Ők azért jönnek másodszor is a képzésre, mert a hogyan kérdésre már ismerik a választ, de a miért kérdésre még nem, vagy nem készségszinten.

Két különböző szegmens, eltérőek a motivációik, de közösek a vágyaik: „Jó lenne most újra részt venni az oktatáson. Most lenne rá igazán szükség, amikor már a napi gyakorlatban is használni kell a tudást”

Megoldás

A június 10.-i önkiszolgáló BI workshoptól kezdve minden BI projekt képzésen lesz ismétlő kedvezmény, amely lehetőséget biztosít a korábbi résztvevőknek a tanfolyam megismétlésére az eredeti árnál jóval kedvezőbb áron. Konkrétan:

34,9 eFt + áfa

áron. Az önkiszolgáló BI workshop esetében ez azt jelenti hogy az eredeti 89,9 ezer forintos (korai regisztráció esetén 69,9 ezer forintos) ár helyett 34,9 ezer forint + Áfáért vehet részt a tanfolyamon az a személy aki korábban járt már a képzésen (függetlenül attól, hogy hol dolgozott a részvételkor). Másképpen fogalmazva: A kedvezményeket kihasználva 100 Ft körüli összegért kétszer is el lehet látogatni a tanfolyamra: Egyszer amikor lehetőség van rá és egyszer amikor eljön az idő a gyakorlati alkalmazásra.

Segítsen Ön is. Ha van olyan kollegája, aki járt már a képzésen, akkor küldje el neki ezt a bejegyzést. Lehet, hogy ő is a fenti problémával küzd. Akár azért mert 3 éve járt az Excel 2010-es képzésen és szeretné frissíteni a tudását, akár azért mert most jött el az ideje a Power Pivot vállalati használatának és jó lenne újra feleleveníteni a hallottakat. Az ok mindegy. A lényeg hogy a képzés ismétlésére a június 10.-i tanfolyammal kezdődően nagyon kedvezményesen van lehetőség minden korábbi résztvevőnek.

Köszönöm előre is.

(A tanfolyam részletei itt találhatóak: Önkiszolgáló BI workshop)

Kővári Attila - BI projekt

Önkiszolgáló BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jelentkezzen a 2024. szeptember 19-20.-i Excel Power Pivot videókurzusra!  Részletek >>

 

Új hozzászólás