1000

A két ünnep közé csak egy jó hírt tartogattam azoknak, akik szeretnek az ünnepek alatt is olvasgatni: Idén átléptünk egy fontos mérföldkövet az önkiszolgáló BI workshopok történetében:

2014. november 3.-án került megrendezésre az a kihelyezett önkiszolgáló BI workshop, ahol átléptük az 1000 fős mérföldkövet, azaz elértük, hogy a wokshopon az elmúlt 3 évben több mint 1000 fő kapott önkiszolgáló BI képzést.

A kivételes workshopot a Generali rendelte meg. Köszönet érte Nekik ezúton is. Nem az első képzést rendelik már és példamutató az, ahogy a témához közelítenek.

Köszönet az 1004 főnek és 190 cégnek is, hogy invesztáltak a képzésbe. Bízom benne, hogy meg fog Nekik (Nektek) térülni az invesztíció.

Köszönet a Microsoft Magyarországnak és a Partnereiknek is akik agyon sokat tesznek azért, hogy ügyfeleik eljussanak a tanfolyamra. Az Ő segítségük nélkül nem jutott volna el ennyi emberhez az önkiszolgáló BI tudás.

És végül köszönet a BI projekt blog olvasóinak, akik mások figyelmébe ajánlják a tanfolyamot. Sok résztvevő meséli, hogy xy ajánlotta neki a tanfolyamot, aki a BI projekt blogon hallott a tanfolyamról. Óriás köszönet ezúton is.

Folytatás?

Lesz! Hozzákezdtem egy új felhős BI tanfolyam kifejlesztéséhez, amellyel azoknak szeretnék majd segíteni, akik szeretnék a BI alkalmazásaikat webre/mobilra publikálni, kifinomultabb jogosultság kezelésre vagy időzített adatfrissítésre vágynak és külön szeretnék majd azoknak segíteni, akik mindehhez nem tudják igénybe venni az IT segítségét. De erről majd jövőre…

Kitartást azoknak akik a két ünnep között is dolgoznak és kellemes pihenést azoknak, akik szabadságon vannak.

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás