Lement az első Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop

Lement az első nyílt Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop, következzenek a tapasztalatok

Korai az Excel 2013?

Igen. Tudtam is, hogy korai lesz. Sok levelet kaptam, hogy „esélyük sincs arra, hogy a közeljövőben Excel 2013-at használjanak". Sajnálom is őket, úgyhogy lehet, hogy ki fogok majd találni nekik is valamit. (Most csak elsőbbségi képzés formájában érhető el az Excel 2010-es PowerPivot képzés)

Ugyanakkor tényleg nagyon fontosnak érzem, hogy a résztvevők megismerjék a legújabb lehetőségeket, hogy naprakész tudásuk legyen, hogy tudják mire használhatják a legújabb vívmányokat. És ebben az érzésemben a 21 résztvevő meg is erősített.

Résztvevők

Tudnia kell rólam, hogy nem vagyok az a tipikus oktató típus. Sokat kell készülnöm egy-egy képzésre és sokkal több energiát kell fordítanom a felkészülésre mint bárki másnak. Mégis szeretem. Mégpedig a résztvevők miatt. Olyan energiával tölt fel a tudásszomjuk, a „meg akarom csinálni" hozzáállásuk, amit az élet más területein csak ritkán kapok. Úgyhogy köszönet nekik ezúton is.

Hogyan tovább?

Kedden tartok egy exkluzív frissítő Önkiszolgáló BI workshopot azoknak, akik már voltak Excel 2010-es workshopon. (Megj.: Ez egy zárt workshop. Nem volt meghirdetve a BI projekt blogon. Nem is akartam írni róla, de az történt, hogy egy korábbi résztvevő - nem tudván a frissítő workshopról, mert céget váltott - eljött a keddi Excel 2013-as képzésre. Úgyhogy ha van még valaki, aki volt Excel 2010-es képzésen és jönne a frissítő képzésre, akkor írjon nekem egy levelet és meg fogjuk oldani, hogy részt vehessen)

A frissítő workshoppal egyébként két célom is van: egyfelől szeretném felhozni a korábbi résztvevők Excel 2010-es tudását Excel 2013-asra, másfelől szeretnék megosztani velük olyan konkrét projekt tapasztalatokat, amelyeket egy nyílt képzésen nem biztos, hogy megtennék. Egy ismerős társaságban elmeséli az ember a pofonokat amit kapott, a hibákat amiket elkövetett, a vargabetűket amit leírt vagy a stratégiát, amit az elkövetkező pár évben követni fog, de mindezt ismeretlen közegben nem, vagy nem úgy meséli el.

A frissítő önkiszolgáló BI workshop után lesz még 2 2013-as elsőbbségi önkiszolgáló BI workshop 2 banknak. A következő nyílt képzések szeptemberben lesznek. Feliratkozni még nem lehet, de értesítést kérni a konkrét időpontról már igen: BI projektvezető képzés, Önkiszolgáló BI workshop.

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás