Utolsó Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop

Búcsúzik egy legendás tanfolyam! Az utolsó nyílt Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop február 25.-én kerül megrendezésre, amely minden bizonnyal felejthetetlen élményt nyújt majd minden résztvevőnek!

„Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom: 3 éve folyamatosan működő és a kezdetek óta nagysikerű Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshopot a tél végén bezárom.

Nagyon szerettem ezt a képzést. Igazi szerelemgyermek volt és valószínűleg fel sem fogom, hogy mennyire fog hiányozni. De itt az ideje továbblépni. Az elmúlt 3 évben sokat fejlődött a technológia, sokat tanultam, nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem és ezeket már nem tudtam beépíteni az Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop tematikájába...

Úgyhogy fájó szívvel, de úgy döntöttem, hogy nem lesz több nyílt Excel 2013-as Önkiszolgáló BI workshop. Ez nem azt jelenti, hogy örökké eltűnik, hiszen a képzés kihelyezett formában egy szűk körnek továbbra is elérhető lesz, illetve a képzés alapjain egy új tanfolyamot fogok fejleszteni. De a nyílt Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop a tél végeztével megszűnik.

Nagyon köszönöm az eddigi résztvevőknek hogy eljöttek és tapasztalataikkal segítették a többi résztvevő tudásának gyarapodását. Bízom benne, hogy az utolsó képzés is olyan jó hangulatú lesz mint az eddigiek, és bízom benne hogy az utolsó alkalomra el tud jönni majd mindenki, akinek eddig nem volt lehetősége részt venni a tanfolyamon.

Kővári Attila”

Az utolsó Excel 2013-as önkiszolgáló BI workshop február 25.-én kerül megrendezésre Budapesten, amelyre jegyek korlátozott számban még kaphatóak tanfolyam honlapján. Ha Excel 2013-at fog használni még sokáig, vagy még csak most fogja elkezdeni használni az Excel 2013-at, akkor ne hagyja ki és jelentkezzen a tanfolyamra, mert ez lesz az utolsó alkalom.

Frissítés: Korábban tévesen február 26.-a jelent meg a tanfolyam dátumaként ebben a blogbejegyzésben. A helyes dátum 2016. február 25. Elnézést érte.

Kővári Attila - BI projekt

hozzászólás

Kedves Attila! Arról esetleg lehet érdeklődni, hogy mi lesz utána? Pl. Power BI tanfolyam? :) Köszi, Nándi

Excel 2016-os önkiszolgáló BI workshop tuti lesz. Ezen már nagy erőkkel dolgozok karácsony óta, úgyhogy ez biztos lesz. Nagy valószínűséggel Power BI is lesz. Ezen is dolgozom már. Az Excel 2016-os önkiszolgáló BI workshop-ba is tervezek egy rövid Power BI ágat, de készülök egy önálló Power BI képzésre is. Most épp a real-time BI-ra használhatóságát tesztelem :-)

Új hozzászólás