Elkészült!

Büszkén jelentem be, hogy elkészült a BI projekt első videókurzusa. 44 lecke, 6+ órányi videótartalom, egy csomó mintafájl, jegyzetfüzet és minden ami a hatékony tanuláshoz kell. A téma: Power Pivot

Miért Power Pivot?

Mert nem szexi, mindenki lesajnálja, mindenki a Power BI-ra koncentrál (én is) de nem ismerek nála jobb ad-hoc elemzőeszközt. Nem tudok vele megtölteni egy stadiont, mint ahogy egy Power BI képzéssel igen, de nagyon fontos, megkerülhetetlen eszköze egy üzleti elemzőnek.

Ráadásul a Power BI workshopokon rendre kiderül, hogy a résztvevők jelentős részének sokkal fontosabb lenne a Power Pivot tudás, mint a Power BI. Mert a napi munka  továbbra is ad-hoc elemzéssel és adatelőkészítéssel telik, a csilivili riportok csak becsomagolják a napi munka eredményét.

Úgyhogy ezzel a képzéssel elsősorban az adatelemzőknek, kontrollereknek szeretnék segíteni. Hogy ne kelljen egy negyedévet várniuk egy tantermi képzésre, mert eddig minimum ennyit kellett várniuk. Hogy akár munka mellett, esténként pár órát tanulva is megismerjék a Power Pivotot. Mert a videókurzus bárhonnan, bármikor elvégezhető. Ez a legnagyobb előnye. :-)

Az idevezető útról is írok majd, mert nagyon sok tanulsággal szolgált, de addig a legfontosabb infók:

  • Tematika, ár és minden egyéb infó a tanfolyam honlapján
  • Korábbi Önkiszolgáló BI workshop résztvevőknek 50 000 forint kedvezmény
  • Korábbi Power BI workshop résztvevőknek 30 000 Ft kedvezmény.
  • És van csoportos kedvezmény is.

És jár hozzá személyes támogatás is. A támogatott napok:

  • 2020. december 10.
  • 2020. december 11.

És jár hozzá plusz 5000 forint nyitási kedvezmény minden résztvevőnek, ha 2020. december 9. éjfél előtt jelentkezik. Ez azt jelenti, hogy aki már volt korábban az Önkiszolgáló BI workshopon az 4900 forintért tudja megvenni a tanfolyamot. Vagy ha ketten jönnek és a két résztvevő közül az egyik már volt az Önkiszolgáló BI workshopon, akkor kettőjüknek összesen 29 800 Ft lesz a tanfolyam. Vagy ha részt vett korábban egy Power BI workshopon, akkor Önnek most csak 24 900 forintba kerül a tanfolyam.

És minden feltüntetett ár bruttó ár! Nem jön rá még áfa, ennyit kell fizetni érte.  

Nézze meg a tanfolyamot honlapját, mert most nagyon kedvező áron lehet hozzájutni a tanfolyamhoz.

Mikor lehet rá jelentkezni? Bármikor :-) Olyan tanulmányi rendszert építettünk neki, ami integrálva van a számlázz.hu val és az OTP-vel is. Így bankkártyával és átutalással is tud fizetni, és a magyar számviteli törvénynek megfelelő számlát kap. Mindent teljesen automatizáltan.

Aki bejelentkezett, azt ez a kép fogja fogadni:

A BI projekt VIP tanulmányi rendszere

Egyelőre ennyi. Csak a jó hírt akartam megosztani, a háttérről, az idevezető útról majd írok később.

Még egyszer a link: Power Pivot videókurzus

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás