Lesz még idén egy önkiszolgáló BI workshop

Mivel túl sokan lemaradtak a túl hamar teltházassá lett november 13.-i Önkiszolgáló BI workshopról ezért november 29.-ére szervezek egy pót önkiszolgáló BI workshopot. A IV. Önkiszolgáló BI workshop tematikája azonos lesz a III. Önkiszolgáló BI workshop tematikájával.

Megj.: A workshopok bónusztémáján még dolgozom. Volt már önkiszolgáló ETL, Mobil BI, adatvizualizáció. Most valami újat szeretnék. Van két befutó témám is, de a technikai feltételek még nem állnak készen ahhoz, hogy ki merjem hirdetni a győztest

Utolsó workshop

A november 29.-i workshop 2 szempontból is az utolsó lesz:

  1. Idén már nem lesz több workshop.
  2. Ez lesz az utolsó Excel 2010-es önkiszolgáló BI workshop. A következő már Excel 2013-mal lesz megtartva.

Az Önkiszolgáló BI workshopon mindig törekedtem arra, hogy a legújabb, leginnovatívabb technikákkal alkossunk a résztvevőkkel közösen valami újat. Ezt így szeretném csinálni ezután is, ezért az Excel 2010-től a november 29.-i workshopokon elbúcsúzunk. (Az Excel 2010-es képzés nov. 29. után már csak kihelyezett tréning formájában lesz elérhető).

2013

2013 első tanfolyama a VII. BI és adattárház projektvezető képzés lesz valamikor január közepén. A végleges dátum még egyeztetés alatt, értesítést a pontos időpontról itt kérhet.

Mikor lesz 2013 első önkiszolgáló BI workshopja? Nem tudom. Sok mindentől függ még. Excel 2013-tól, egyéb projektektől. De január vége előtt biztos nem lesz önkiszolgáló BI workshop. Úgyhogy akit érdekel a téma az jelentkezzen a november 29.-i önkiszolgáló BI workshopra.

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás