IV. BI és adattárház projektvezető képzés

Negyedszerre kerül megrendezésre a BI és adattárház projektvezető képzés, melynek keretében végig fogjuk beszélni a BI és adattárház bevezetések feladatait kezdve a scope meghatározásától egészen az átvételt követő minőségellenőrzési feladatokig. A téma nagy, hiszen átöleli az adattárház bevezetés teljes spektrumát s érint minden olyan feladatot, amelyet egy BI vagy adattárház bevezetés előtt álló szervezetnek ismertetnie kell.

A tanfolyam témái közül jó néhányat érintettünk már itt a BI projekt blogon. Ilyenek voltak a scope menedzsment különböző aspektusai, az adattárház marketing, az ajánlati felhívások hibái, az adattárház menedzser kultúraváltoztató feladatai, az adattárház tenderek szórása, ... és még sorolhatnám. Akinek ezek a cikkek tetszenek, azoknak tetszeni fog a tanfolyam is, hiszen hasonló szellemiségben járjuk végig az adattárház bevezetés lépcsőit is. (Csak sokkal jobban átbeszélve, hiszen a tanfolyamon van idő kifejteni, hazai tapasztalatokkal és nemzetközi példákkal alátámasztani mindazt, amit itt a blogon csak megkapargatunk.)

A tanfolyam elsősorban a megrendelő oldalon ülők feladataira koncentrál, de ez nem azt jelenti, hogy a szállítókat nem várjuk. Sőt! Ha megnézi a korábbi adattárház projektvezető képzések résztvevőinek listáját, akkor a bankok-biztosítók, telekom, gyógyszeripari cégek, a közszféra és egyéb húzóágazatok képviselői mellett megtalálja a hazai IT szállítói piac teljes spektrumát: rendszerintegrátorokat, tanácsadó és fejlesztő cégeket egyaránt:

A BI és adattárház projektvezető képzésen részt vett cégek

A BI és adattárház projektvezető képzések résztvevői

Egyszóval akinek tetszik e blog szellemisége, az jól fogja érezni magát a tanfolyamon is függetlenül attól, hogy a szállítói vagy megrendelői oldalról jön. Olvassa el a tematikát, nézze meg az eddigi résztvevők véleményét, és ha úgy dönt, hogy érdekli, akkor jelentkezzen a tanfolyamra. (December 31-ig kedvezményesen lehet regisztálni!).

A tanfolyam időpontja: 2011. január 19.

Tematika ár, és egyéb részletek>>

Segítsen a hír terjesztésében:

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás