1 év, 109 résztvevő. Ez az Önkiszolgáló BI workshop mérlege

Ezelőtt pont 1 évvel, 2011. november 16.-án került megrendezésre az első Önkiszolgáló BI Workshop. Neve még nem volt,megtartására egy nagy cég stratégiai elemzője kért fel. Az elvárások magasak voltak: Olyan stratégiai és üzleti elemzőknek, kontrollereknek kellett tanfolyamot tartanom, akik napi szinten makróztak, a pivot táblát masszívan használták és csak az ezeken túlmutató, azonnal használható tudás érdekelte őket. Reggel fél kilencre megérkezett az ország három nagyvárosából az összesen 8 elemző, én pedig izgatottan vártam, hogy vajon mit fognak hozzá szólni…

Azóta eltelt pontosan egy év, és ha jól számolom, akkor eddig összesen 109 főnek sikerült átadni a workshop keretein belül a „több millió sor kezelésének és vizualizásának művészetét”. Nekik köszönöm ezúton is a bizalmat, a lelkesedést a kitartó figyelmet, és a tanulni akarást!

Mit tartogat a következő 1 év? Ha minden jól megy akkor még sok-sok Önkiszolgáló BI workshopot sok-sok új témával. Holnap (igen szombaton) lesz egy elsőbbségi PowerPivot és Excel dashboard tanfolyam, november 29.-én december 4.-én egy Önkiszolgáló BI workshop és ha minden jól alakul akkor 2013-ban minden második hónapra fog jutni egy Önkiszolgáló BI workshop. Legyen így!

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás