Mi legyen az új BI tanfolyam címe?

Egy új tréninganyag fejlesztésén dolgozom. Próbálok megint valami olyat alkotni amilyet nem csinált még senki. Valami olyat, aminek nincs irodalma. Valami olyat, amitől néhányan ezt fogják gondolni: Ez megőrült, hogy ilyen kulcsinformációkat ennyiért megoszt másokkal.

Az új tanfolyam értékesítőknek és az értékesítésbe bevont mérnököknek fog szólni. Nekik próbál majd segíteni abban, hogy, sikeresebbek legyenek, hogy több BI rendszert vagy BI szolgáltatást adjanak el.

Az anyag már majdnem kész, de a tanfolyamnak még nincs címe. Milyen nevet adjak neki?

$ BI,000 tanfolyam értékesítőknek jó lenne? Jó hívószó az értékesítőknek vagy a mérnököknek a $ BI,000? Jó logója lenne a tanfolyamnak következő:

BI Sales tréning logó (béta verzió)

Kell még egy-két hét amíg véglegesre gyúrom az anyagot és kialakul a végleges címe, de ha van egy ötlete, kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.

Részletekkel nemsokára jelentkezem.

Kővári Attila - BI projekt

hozzászólás

Szerintem faja. :)

Szia, Szerintem nem tükrözi azt a celt, amit az oktatassal el akarsz erni, inkabb egy formazott excel cellara hasonlit. :) BI ceged logoja nekem tetszik es ha meg sokaig akarod müvelni ezt a müfajt, (amifelöl nincsem ketsegem) minden egyes ilyen jellegü oktatas soran, tanulmanyban, stb. dokumentumban feltüntetnem. A logo reven mindenki es mindenhol felismernek. Kell egy koncepcio, hogy a BI logo az alap (ez mindig legyen rajta) es erre epited a különbözö alcimeket. Pl.: BI logo + tanfolyam értékesítőknek << ami egy tipkus amerikai sales treningen egy csillagban lenne mint szöveg. p.s.: Nagyon testzik a blogod!

ja kőkemény! jól kinéz!

Új hozzászólás