Mi lesz az élő képzésekkel?

Sokan kérdezték, hogy lesznek-e élő képzések. Szeptemberben még igen! Legalábbis így készülünk és ha nem húzza semmi keresztbe a számításunk, akkor megtartjuk a tanfolyamokat az UrbanFoodban. Én nagyon készülök és nagyon várom már.

Az oktatás egy igazi retro oktatás lesz, ahol az oktató személyesen  (váááá) fogja az órákat tartani a szintén személyesen jelen lévő VIP közönségnek!

Power BI tanfolyam és  BI és adattárház projektvezető képzés szeptemberben

A retro hangulatról a szünetekbeni kávézás és szendvicsezés gondoskodik. Ki lehet próbálni újra a XXI.-ik század elején oly népszerű „netwörking”-et, lesznek személyes „1-on-1”-ok és "kérdezz-fefelek" blokkok is.

Figyelem! A képzés tartalma friss, a legfrissebb Power BI desktoppal fogunk dolgozni, csak az oktatás környezete és hangulalta lesz retro a ma oly divatos Zoom/Skype/Teams tanfolyamokhoz képest!

Figyelem! Ezek VIP képzések lesznek. Maximálisan odafigyelünk a higiéniára ezért csak 9 VIP résztvevőt engedünk be a tanfolyamra, így velem és a baristával együtt összesen max 11-en leszünk az egész kávézóban!

A jelenlegi helyzet alakulását figyelve valószínű, hogy jódarabig ezek lesznek az utolsó oktatások! Élő BI és adattárház projektvezető képzés az elkövetkező egy évben biztos nem lesz és lehet, hogy Power BI sem. Úgyhogy ha tanfolyamra szeretne menni, akkor annak most van itt az ideje. Jelentkezzen!

 

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás