VII. BI és adattárház projektvezető képzés

2013. január 17.-én kerül megrendezésre a VII. BI és adattárház projektvezető képzés. A téma mint mindig, most is a BI és adattárház projektek menedzselése lesz. Azzal fogunk kezdeni, hogy hogyan érdemes egy BI és adattárház bevezetést előkészíteni, hogy a végén tényleg azt kapjunk amit az elején elterveztünk, majd befejezésképpen megbeszéljük, hogy hogyan bírhatjuk rá a felhasználókat arra, hogy használják illetve egyre többen, egyre professzionálisabban használják az átadott rendszert. Közben pedig beszélünk a kockázatokról, tipikus hibákról, bevezetés kommunikációjáról, minőségbiztosításról és még jó néhány fontos dologtól. A részletes tematika itt megtekinthető.

Kiknek ajánlom? Elsősorban azoknak, akik le akarják rövidíteni a tanulási ciklust és más kárán akarnak tanulni, akiknek nincs idejük zsákutcákban bolyongani, akik el akarják kerülni a tipikus buktatókat, akik képben akarnak annyira lenni, hogy szállító ne tudja őket megvezetni, aki meg akarnak spórolni több ezer oldal elolvasását és akik 15 év tapasztalatait akarják magukénak tudni.

Regisztrálni már lehet. Mint mindig most is díjazom azt, ha valaki nem hezitál és gyorsan jelentkezik a VII. BI és adattárház projektvezető képzésre. Jelentkezés itt:

VII. BI és adattárház projektvezető képzés >>

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás