Teltházas a nov. 13.-i Önkiszolgáló BI workshop

Egy szolgálati közlemény: Betelt a november 13.-i Önkiszolgáló BI workshop. 24 nappal a kezdete előtt elfogyott az összes hely, úgyhogy a hosszú hétvégén le kellett zárnom a regisztrációt. Ez azt jelenti, hogy aki eddig regisztrált annak a helye már fix, aki pedig nem, az lemaradt a november 13.-i Önkiszolgáló BI workshopról.

De. Tudom, hogy vannak, akik már elkezdték intézni a jelentkezést, csak sokáig tart amíg átkergetnek mindent a HR, főnök, pénzügy, stb. vonalon. Azt is tudom már tapasztalatból, hogy nagyon sokan a kedvezményes határidő utolsó napján akarták leadni a jelentkezésüket. De azt nem tudom, hogy hányan rekedtek kint emiatt.

Ezért arra kérem, hogyha lemaradt a november 13.- i Önkiszolgáló BI workshopról, és érdekelné egy november végi, december elejei workshop akkor iratkozzon fel a jelenleg várólistaként üzemelő regisztrációs oldalon. Ha sok embert érint a probléma, akkor ki fogok találni valamit.

Frissítés 2012. október 28.: Mivel túl sokan maradtak le a november 13.-i rendezvényről, ezért megszerveztem a pót önkiszolgáló BI workshopot: A IV. önkiszolgáló BI workshop november 29.-én kerül megrendezésre. A várólista megszűnt, regisztrálni itt lehet: Önkiszolgáló BI workshop Excel felhasználóknak

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás