Adattárház projektvezető képzés júniusban

Június 16.-án lesz a következő adattárház projektvezető képzés. Az anyag - kis változtatásoktól eltekintve - a régi recept szerint készült: Benne lesz minden, amit egy adattárház vagy üzleti intelligencia projekt levezetéséhez tudni kell.

A tanfolyam az adattárház projektek előkészítésének lépéseivel fog kezdeni. Megnézzük, hogyan, milyen mélységig kell felmérni az üzleti igényeket és a forrásrendszereket, beszélünk az adattárház architektúrákról, a projektet veszélyeztető kockázatokról, a projekten belüli konfliktuskezelésről, a projekt team felépítéséről és még egy csomó olyan feladatról, amit az ajánlati felhívás összeállítása előtt el kell végeznünk.

Ezt követően átbeszéljük mire kell figyelni az ajánlati felhívás majd a szerződés összeállításakor, szót ejtünk az adattárház bevezetés közbeni projektvezetői feladatokról és megnézzük mi mindent kell még elvégeznünk az átadás-átvételi eljárás lezajlása után. (A részletes tematika itt található)

A tanfolyam nem rövid. Több mint 100 oldalnyi jegyzet, 9-től 6-ig előadva, de bízom benne, hogy ez is olyan sikeres lesz mint az előző kettő.

Az idén is lesz „early bird" kedvezményes időszak, mely alatt 20000 Ft/fő kedvezménnyel lehet jelentkezni. Idén ez az időszak június 1.-ig tart. Ha már most tudja, hogy jönni fog, akkor jelentkezzen mihamarabb, nehogy kicsússzon a kedvezményes időszakból. (Tavaly sajnos gond volt belőle, hogy teltház miatt a tanfolyam kezdete előtt 5 nappal le kellett zárni a jelentkezéseket. Úgyhogy tényleg kérem, ha tudja, hogy úgy is el fog jönni akkor ne halassza az utolsó pillanatra)

Részletes tematika és jelentkezés itt >>

Más. Postáztam a Microsoft üzleti intelligencia újdonságairól szóló brosúrákat. Az akció keretén belül több mint 60 céghez/személyhez jut majd el és jutni fog belőle a szomszédos Ausztriába, és a világ másik végén található Új-Zélandra is. Ha esetleg lemaradt volna az akcióról, akkor tudjon róla, hogy egy darabig mindig lesz nálam egy-két példány. Úgyhogy ha személyesen találkozunk valahol (pl az adattárház projektvezető képzésen :-) ), akkor kérjen belőle, szívesen adok.

Új hozzászólás