2012-es PowerPivot for Excel újdonságok

Videó, 27 oldalas ingyenes tanulmány, workshop: Ezekkel az anyagokkal tudok szolgálni azoknak, akiket érdekelnek az önkiszolgáló üzleti intelligencia vagy a PowerPivot for Excel újdonságai.

PowerPivot 2012 videó

A Microsoft feltette a TechNetklub TV-re az április 25.-i SQL termékbejelentő konferencián készült felvételeket, amely közt megtalálható a Powerpivot újdonságait bemutató előadás is. Az 50 perces videó gerincét a PowerPivot for Excel újdonságainak bemutatása adja, de megismerheti belőle a Power View animált grafikonjait is.
A videó itt megtekinthető:

Önkiszolgáló üzleti intelligencia az SQL 2012-ben >>

A PowerPivot 2012 újdonságai (tanulmány)

Írtam egy 27 oldalas tanulmányt is a 2012-es PowerPivot for Excel újdonságairól, amely bemutatja a PowerPivot összes újdonságát (kivéve a PowerPivot lekérdező nyelvének, a DAX-nak az újdonságait)

Az anyagot úgy próbáltam meg összeállítani, hogy az újdonságok bemutatása mellett essen szó arról is, hogy az újdonságoknak milyen előnyei vannak, hol használhatjuk őket, milyen korábbi hiányosságokra adnak megoldást.

A tanulmányt a hírlevélre feliratkozók az alábbi linken már le is tölthetik, vagy megtalálhatják a tanulmányok között. Aki nincs feliratkozva, az egy e-mail cím megadásával itt megteheti.

A PowerPivot for Excel újdonságai (pdf) >>

Workshop

Aki nem csak a 2008 R2-es verzióhoz képesti összehasonlításra kíváncsi, hanem szeretné azt is megtanulni, hogy MIRE tudjuk használni a PowerPivotot a való életben, hogyan építhetünk fel a segítségével komplett döntéstámogató rendszereket, az jöjjön el az önkiszolgáló BI workshopra, ahol elkészítjük többek között az alábbi kimutatást is:

Térképes megjelenítés (kartogram) a PowerPivot for Excel segítségével


Az önkiszolgáló BI workshop résztvevőivel ezt a kimutatást is elkészítjük

Az önkiszolgáló BI workshop további eredménytermékei és részletei megtekinthetőek az alábbi linken. (Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a kedvezményes regisztrációs lehetőség május 31.-én lezárul, és a következő workshopra kb. fél évet kell majd várni :-()

Önkiszolgáló BI workshop Excel felhasználóknak >>

Kővári Attila - BI projekt

Önkiszolgáló BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jelentkezzen a 2024. június 19-20.-i Excel Power Pivot videókurzusra!  Részletek >>

 

Új hozzászólás