X. Nyílt BI és adattárház projektvezető képzés

Villámhír: 2015. február 10.-én kerül megrendezésre a X. Nyílt BI és adattárház projektvezető képzés. A tanfolyam témája mint mindig most is a „hogyan kezdjünk egy BI rendszer vagy egy adattárház bevezetéséhez” lesz, de nem a technikai, hanem a szervezeti, szervezési, minőségbiztosítási oldalról körbejárva a témát.

A tanfolyamon tehát elsősorban arra fogunk koncentrálni, hogy hogyan érdemes egy mai vállalatnak hozzáfognia egy BI rendszer vagy egy adattárház bevezetéséhez. Ezen belül is az olyan projektekre fogunk fókuszálni ahol a megvalósítást külső szállító végzi. Ez a megvalósítási modell ugyanis jó sok buktatót tartogat, és sajnos a legjobb szándék ellenére is könnyű zátonyra futtatni.

Épp most voltam például egy vállalatnál, ahol az elmúlt 10 évben 3-szor is belefogtak adattárház bevezetésbe és sajnos mind a háromszor belebuktak. Ma ott tartanak, hogy nem is akarnak hallani adattárházról. Pedig nagyon-nagy szükségük volna rá...

Ha érdeklik a BI és adattárház projektek szervezési/vezetési/megvalósítási feladatai, akkor jöjjön el a X. nyílt BI és adattárház projektvezető képzés-re.

 

Részletek (tematika, helyszín, ár, stb.) a tanfolyam honlapján

Kővári Attila - BI projekt

hozzászólás

Türelmetlenül várom a következő képzést! A munkahely váltásom szükségessé, sőt már-már elengedhetetlenné tette, hogy részt vegyek egy hasonló jellegű képzésen, de addig is maradnak a cikkeid és az utána olvasás.

Új hozzászólás