V. BI és adattárház projektvezető képzés

Június 15.-én ötödszörre kerül megrendezésre a BI és adattárház projektvezető képzés. A tematika az évek alatt kicsiszolódott felépítést követi, amely végigvezeti a résztvevőt az adattárház projekt előkészítésétől az ajánlati felhívás megszövegezésén át egész az átadás utáni minőségbiztosítási és adattárház marketing feladatokig. Beszélni fogunk a scope menedzsmentről, az üzleti igények felméréséről, adattárház architektúrákról, szállítóválasztásról, az implenmetáció közbeni feladatokról, változáskezelésről, és még jónéhány adattárház bevezetési témáról. (Vessen egy pillantást a tematikára)

Kik regisztráltak már?

Még csak most kezdtem el szervezni a tanfolyamot, de az már biztos, hogy lesznek résztvevők banktól, telekom cégtől és egy szoftveróriástól is.

De jó lenne...

Sokan azért mennek el egy tanfolyamra, mert van egy-két kérdésük amire szeretnének választ kapni, van egy-két problémájuk amit szeretnének megvitatni az előadóval. Ám amikor eljön a szünet ideje vagy a tanfolyam vége, akkor mégsem teszik fel a kérdéseiket mert „nem olyanok a körülmények", „túl sokan vannak ott", stb.

Jó hír nekik, hogy mostantól nem kell félniük ettől. A BI és adattárház projektvezető képzés résztvevőknek alapból jár egy ingyenes személyes konzultáció, ahol nyugodt körülmények között átbeszélhetjük a problémájukat, elképzeléseiket, válaszolhatok kérdéseikre stb.

Jöjjön el a tanfolyamra és legyen egy saját BI tanácsadója!

Jelentkezés, tematika, ár és egyéb részletek >>

Segítsen a hír terjesztésében:

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás