PerformancePoint Server CTP2

Regisztráció és egy kérdőív kitöltése után letölthető a Performance Point Server CTP2-es változata. Csak emlékeztetőül: A PerfomancePoint Server 2007 a Microsoft CPM (Corporate Performance Management) eszköze, mely lehetővé teljesítménymérést és ellenőrzést, az elemzést, a tervezést, az előrejelzést és a konszolidációt .

A PerformancePoint Server az SQL szerver és a Sharepoint szerver platformra épül, magába foglalja a tervezést támogató Planning alkalmazást, a Scorecard Manager újabb verzióját, a ProClarity-t is, és integrálva lesz az Excel 2007-tel.

PerformancePoint Server logo

Miután regisztrált és kitöltötte a kérdőívet, letöltheti a PerformancePoint Server install verzióját, minta adatbázisokat, technikai dokumentációkat, help fájlokat, oktatási, implementálási segédleteket, csatlakozhat a hírcsoporthoz és letöltheti a CTP1-es verzióval telepített virtuális PC-t is (a VPC mérete több mint 3 Giga!)

Update (2007. április 19): Már letölthető a CTP2-es Virtual PC is (több mint 4 Giga!)

A Végleges Performance Point Server megjelenését 2007 második félévére ígérik. A CTP2-es verziót követni fogja még egy CTP3-as verzió, amelyben többek között megoldják még a Planning Server adatainak öregítését partícionált környezetben.

A CTP3 megjelenéséig még a help-en is csiszolni kell egy kicsit, hiszen az architektúráról vagy a tervezésről, előrejelzés készítéséről még csak a tartalomjegyzék készült el.

Kapcsolódó anyagok:

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás