Microsoft üzleti intelligencia konferencia IT vezetőknek

Jövő hét pénteken (2010. március 19.) kerül megrendezésre a Microsoft üzleti intelligencia konferenciája, melyen bemutatják az SQL Server 2008 R2 fontosabb üzleti intelligencia újdonságait. A fókusz az Excel 2010-be integrált oszlopalapú adatbáziskezelőn (PowerPivot) lesz, de a megszokott üzleti intelligencia funkciókon túl szó lesz az új központi törzsadatkezelő (Master Data Management) rendszerről és a masszívan párhuzamosított adattárház architektúrákról is.

A délelőtti szekcióra érdemes lehet elhozni az üzleti döntéshozókat is, hiszen ekkor kerül bemutatásra a Microsoft üzleti intelligencia portfóliója, és maga a PowerPivot is. Ebéd után megismerkedhetünk a technológiai részletekkel, újdonságokkal is és a konferencia záró előadásaként megtekinthetjük a PowerPivot-ot az elemző szempontjából is: Nagy mennyiségű adatok elemzése az Excel segítségével, adatbányászat, stb.

Érdemes lesz ellátogatni, mert ritkán tart a Microsoft olyan konferenciát, amely kifejezetten az üzleti intelligenciáról szól, és nem a technológia újdonságokat mutatja be, hanem egy átfogó képet ad a teljes BI portfólióról. Az előadás, ahogy az előadó is, angol nyelvű lesz

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és regisztráció ezen a linken érhető el.

Új hozzászólás