Menjünk el ebédelni

Volna egy ötlete, amit szeretne átbeszélni? Régóta van egy kérdése, amire szeretne választ kapni? Kitalált valamit, de nem tudja merre induljon? Hol és milyen buktatóra számíthat? Van egy problémája, amin nem tud túllépni? Menjünk el ebédelni, és közben beszéljük meg. A számlát én állom. Hozza el kollegáit is!

Helyszín

Asztalt a Stand Bistro-ban foglaltam. Az étterem a bazilikához (Deák tér) közel, a Sas utca 3. szám alatt található.

Az üzleti intelligencia ebéd helyszíne

Az ebéd

Háromfogásos menüt fogunk enni, melynek keretében választhatunk 3 féle leves vagy előétel, 5 féle főétel és 3 fajta desszert közül. A menüt úgy állítják össze, hogy legyen benne legalább egy vegetáriánius sor is.

Időpont:

November 25. 12:00 (Jövő hét szerda)

Jelentkezési határidő

2009. november 23. hétfő 12:00

Hogyan lehet jelentkezni?

Írjon egy e-mailt a kovari.attila@biprojekt.hu címre együnk egyet! tárggyal. A levélben legyen benne:

  1. Az Ön neve
  2. Melyik cégtől jönne
  3. és kiket hozna magával

Az e-mailben írjon pár szót arról is, hogy mit vár az ebéd alatti beszélgetéstől, milyen kérdésekre szeretne választ kapni, hova szeretne eljutni a beszélgetés végére.

Mibe kerül?

Semmibe. A számlát én állom.

Egyéb feltételek?

  • Legyen feliratkozva a hírlevélre teljes nevével és cége webcímével. (Ha nincs feliratkozva itt még megteheti. Ha feliratkozott, de nem tudja, hogy megadta-e cége weboldalának címét, akkor ellenőrizze azt az e-mail hírlevél végén található adatmódosítás link segítségével)
  • Egy cégtől maximum hárman jöhetnek. (Az asztalnál csak Ön, az Ön kollegái és én leszünk, hogy nyugodtan tudjunk beszélni bármilyen témáról)
  • Ha az ebédre több cégtől is jelentkeznek a résztvevő céget sorsolás útján választjuk ki. (Nagyobb eséllyel indul, ha a cégtől többen is jönnek, mert személyeket sorsolunk, nem cégeket. A kisorsolt személy természetesen hozhatja magával a megjelölt kollegáit is)

Más feltétel nincs. Szeretettel várom akkor is, ha tanácsadó cégtől jön, ha a versenyszférából, vagy az állami szektorból. Jöjjön el és együnk egy jót miközben beszélgetünk az üzleti intelligenciáról. Az asztalt már lefoglaltam. Íme:

Az Ön asztala

Jelentkezzen most!

hozzászólás

Jó az ilyen találkozó, amikor én kezdtem, még olyan zártkörű volt az egész informatika, mindenki ismert mindenkit, olyan családias volt. Talán az ilyen összejövetelek visszahoznak valamit a régi időkből.Az ebéd már csak hab a tortán, a torta a találkozó maga.

Új hozzászólás