GRAPHISOFT BI és adattárház esettanulmány

A GRAPHISOFT volt az első igazi magyar informatikai sikertörténet. Mondanom sem kell, hogy nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy segíthettem nekik az adattárházuk kialakításában.

Nagyon jó volt belülről látni azt az innovatív szemléletet, ami a mai napig jellemzi a vállalatot. Látni azt, ahogy irányítják a vállalatot, látni az a gondolkodásmódot, ami megkülönbözteti a GRAPHISOFT-ot a többi multinacionális vállalattól. Jó volt látni az a nagyon mély vezetői elkötelezettséget, amely végigkísérte a teljes adattárház bevezetést az indulástól az átadás utáni roadshow-kig és jó volt egy nagyon motivált, a technika vívmányaira és az adattárházak világára nyitott és kitartó, végig pozitívan gondolkodó implementációs csapattal együtt dolgozni. Szeretni való csapat és cég a GRAPHISOFT, aminek öröm volt segíteni és aminek céljai mellé jó volt teljes vállszélességgel odaállni. Köszönöm a lehetőséget ezúton is.

Akit érdekel a teljes adattárház bevezetési történet, az olvassa el a GRAPHISOFT adattárház esettanulmányát amely a technikai háttér mellett bemutatja az adattárház projekt tapasztalatait, nehézségeit, módszertani titkait is.

Aki pedig szeretné mindezt élőszóban is meghallgatni, vagy a témával kapcsolatban kérdéseket feltenni, az jöjjön el a Budapest BI fórumra, ahol Bujtor Máté, az implementációs csapat vezetője fog az adattárház projekt tapasztalatairól mesélni.

Kővári Attila - BI projekt

hozzászólás

Üdv! Az előadásról készül majd később is megnézhető felvétel?

Szia, Nem tudom. Eddig nem készült, úgyhogy feltételezem most sem fog. Üdv, Attila

Új hozzászólás