Bezár a Google Reader: Hogyan tovább?

Július elsejével lekapcsolják a Google Readert. Sajnos. Ez van.

A BI projekt blogról és a BI jegyzetekről továbbra is készülnek RSS feed-ek, így aki az RSS-t használ és lecserélte a Google Readet más szolgáltatóra, az továbbra is meg fog kapni minden blogbejegyzést illetve minden BI jegyzetet. Tehát nem fog lemaradni semmiről.

Lesznek azonban olyanok is, akik a Google Reader bezárása miatt elfordulnak az RSS-től és keresnek más csatornákat. Ha Ön is így van ezzel, akkor az RSS mellet a következő csatornákon fogyaszthatja a BI projekt blog és a BI jegyzetek tartalmát:

Facebook

3 éve osztom meg a BI projekt blog és a BI jegyzetek tartalmát a facebookon is, úgyhogy ha rendszeresen használja a facebookot, akkor innen is értesülhet a bejegyzésekről (Persze csak akkor, ha szereti (lájkolja) a BI projekt blog facebook oldalát.)

Facebookon szeretném követni a BI projekt blogot és a BI jegyzeteket >>

A Like hatására meg fogja kapni azokat a tartalmakat, amelyekről a facebook úgy gondolja, hogy fontosak. Ha miden bejegyzésről szeretne értesülni, akkor a tetszik gombon értesítést kérhet (Get Notifications) az összes bejegyzésről. Mutatom:

Facebook értesítés BI projekt blog és BI jegyzetek

LinkedIn

A facebookhoz hasonlóan a LinkedIn-re is küldök értesítést a blogbejegyzésekről illetve arról is, ha új BI jegyzetet publikálok. Ha LinkedIn-en keresztül szeretne értesítést kapni az új cikkekről akkor lépjen velem kapcsolatba a LinkedIn-en.

LinkedIn-en szeretnék értesítést kapni az új BI témájú szakcikkekrő >>

Twitter

Szintén egy fiatal kommunikációs csatorna, amin 3 éve osztom meg folyamatosan a bi projekt blog illetve a BI jegyzetek bejegyzéseit. Ha rendszeresen használja a twittert, akkor ezen a csatornán keresztül is értesülhet az új tartalmakról.

Twitteren szeretném követni a BI projekt blogot és a BI jegyzeteket >>

E-mail hírlevél

Végül hagy ajánljam az e-mail hírlevelet. Ez a régi technika a mai napig jól működik és nincs kiszolgáltatva a szolgáltatók szeszélyeinek. Nem kell félni attól hogy bezárja a szolgáltatást a Google, felvásárolják a twittert, stb. 8 éve működik megbízhatóan, hóban fagyban. A bejegyzéseket Ön a postaládájában eltárolhatja magának. Birtokon belül, kereshetően. Így nem kell félnie attól hogy lemarad valamiről, mert a facebook úgy gondolja, hogy nem fontos, vagy mert a twitter csiripek kiszorítják a sorból.

Kérek e-mailt a friss blogbejegyzésekről >>

Ha nem akar lemaradni semmiről, akkor a fent említett csatornákon (RSS, RSS (Csak BI projekt blog), RSS (Csak BI jegyzetek), LinkedIn, facebook, twitter, e-mail hírlevél) értesülhet a trendekről, újdonságokról, szakmai cikkekről.

Ez utóbbiból pedig hamarosan lesz bőven. Nemrég ugyanis volt egy balesetem és korházba kerültem, ahol két fájás és két alvás közt írtam jónéhány BI cikket :-)

Ez vagyok én ahogy teát iszom a kórházban:

Kórházban

Ezek a cikkek egyelőre még a telefonomon vannak ékezetes betűk nélkül, nyers formában, de nemsokára végleges formába kerülnek és elkezdem megosztani őket a BI projekt blogon.

Írtam jó néhány BI jegyzetet is, de azokat még nem tudom publikálni, mert nemrég becsukta kapuit a BI jegyzetek blogszolgáltatója (Posterous) is, úgyhogy jelenleg az értékek mentése folyik. Nemsokára azonban befejeződik a migráció és újra aktív lesz a BI jegyzetek is. Úgyhogy érdemes lesz az alábbi csatornák valamelyikén követni a blogot és a BI jegyzeteket, mert tartalom lesz bőven...

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás