BI sales képzés

Eldőlt. Október 7.-én kerül megrendezésre a BI sales képzés. A dátum fix, a termet lefoglaltam az Aranytízben.

A tematika kész, az előadás elpróbálva. Egy két téma jöhet még a tematikához, egy témán még gondolkodom, hogy kivegyem-e, de nagy változások már nem lesznek.

Kiket várunk a képzésre?

Olyan szakembereket, akiket érdekel a BI rendszerek eladása. Az elsődleges célközönség olyan rendszerintegrátor, tanácsadó, szoftverfejlesztő cégek értékesítői illetve értékesítő sapkát is viselő mérnökei, akik nyitni akarnak a BI felé. Nem ismerik még a BI-t, nem ismerik még a hazai BI piacot, de el akarnak indulni a BI felé is.

Szintén várjuk azokat a mérnököket is, akik részt vesznek a presales vagy sales fázisban és a feladataik közé tartozik egy BI demo vagy egy prezentáció összerakása, az ajánlat megszövegezése.

És végül, de nem utolsó sorban várjuk a képzésre azokat a BI szakembereket, akik nyitni akarnak a Microsoft BI felé. Tudják mi az a BI, de érdekli őket a Microsoft BI piac sajátossága.

Mikor kerül megrendezésre?

A BI Sales képzés október 7.-én kerül megrendezésre Budapesten az Aranytízben. A dátumot úgy választottam, hogy a tanfolyamon felszedett tudást még kamatoztatni lehessen az év végi hajrában :-)

Figyelem! Az elkövetkező egy évben nem lesz több nyílt BI sales képzés! Elsőbbségi képzést lehet majd rendelni, de nyílt tanfolyam nem lesz több! Csak ez az egy. Úgyhogy ha érdekli a téma, akkor ne maradjon le róla.

Exkluzív BI Sales képzés

Ha olyan képzést szeretne, ahol a konkurencia nincs jelen és szabadon beszélhetünk, ötletelhetünk olyan témákról is, ami nem szerepel a tematikában akkor tudjon róla, hogy lesz lehetőség exkluzív, csak Önnek szóló képzés rendelésre is. Ráadásul, ha 3-nál többen jönnének a BI sales képzésre, akkor az exkluzív képzés még olcsóbb is mint a nyílt képzés. Ráadásul, ha szeptember 23. előtt rendeli meg a képzést, akkor további 10 % kedvezményt kap az rából. Részletek itt: Exkluzív BI sales képzés >>

A tanfolyam neve

Eldőlt az is, hogy a tanfolyam neve nem $ B1,000 képzés értékesítőknek lesz. Egy nagyon kedves olvasó hívta fel a figyelmemet rá, hogy

"...ha nekem kellene átküldenem a címet valahova, hogy ide akarok elmenni, akkor nem biztos hogy a döntést meghozó személy érteni fogja a játékot a betűkkel."

Aztán a másik probléma a $31,000 képzés értékesítőknek címmel hogy nagy valószínűséggel nem működne úgy sem, ha egy blog olvasó küldené tovább a kollégáinak. Tudnia kell, hogy a tanfolyami résztvevők jelentős hányada a blog olvasóinak ajánlása miatt jön a tanfolyamra. Ezért nagyon hálás vagyok Nekik és óriás köszönet érte ezúton is. Namost az értékesítők nagy valószínűséggel nem olvassák ezt a blogot, úgyhogy a hír hozzájuk az olvasók segítségével juthat el. Ezt a célt viszont nem támogatja a $31,000 képzés értékesítőknek név :-(

Úgyhogy a képzés címe BI sales képzés lesz, az alcíme pedig BI képzés értékesítőknek.

Tematika, ár és egyéb részletek

A tanfolyam honlapja már kész. Kint van rajta a részletes tematika, az ár és olyan információk, mint például a miért képzem a konkurenciát, miért időszerű a téma, stb. Jelentkezni már lehet, és mint mindig, most is van ki korán kel aranyat lel illetve hozza el a kollégáját kedvezmény is. Érdemes vetni rá egy pillantást.

Tematika, ár és egyéb részletek: BI sales képzés - BI képzés értékesítőknek

Kérem segítsen a hír terjesztésében a cikk alatt található share, tweet, LinkedIn, ... gombok megnyomásával. Köszönöm előre is.

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás