Az első kávéházi BI és adattárház PV képzés tapasztalatai

Ez volt az első képzés amit kávézóban tartottunk. Érdekes volt smiley Nem csináltunk még ilyet azelőtt és másnál sem láttam hogy csinált volna ilyet...

Milyen volt kávézóban tanulni/oktatni?

Ha csak egy szóban kéne összefoglalnom akkor azt mondanám, hogy különleges. Ami nagyon tetszett az a hangulat. Sok képzést csináltam már, de talán ennek volt a legjobb hangulata. Nagyon jó volt nézni ahogy a 17 résztvevő kommunikál egymással a szünetekben. Nem tudom hogy a kávéház hozta-e össze ennyire őket, vagy a társaság volt ilyen nyitott, de külső szemlélőként úgy tűnt mintha csak egy baráti társaság összejövetelén lennénk.

Nagyon sok dicséretet kapott a kávé és a catering is és valóban ,,nagggyon durván magas színvonalú volt: ilyen kajákat és választékot 4 csillagos szállodában adnak!" és ,,végre nem a szokásos tantermi padlószőnyeg, rossz levegő, iskolapad szentháromság fogadott" - hogy a résztvevők véleményét idézzem.

Reggeli a tanfolyamon. A GDPR láz miatt nem csináltunk olyan képet, ahol látszanak a résztvevők... Talán majd jövőre...

Persze van min javítani. (Mindig van smiley) Most dolgozzuk fel a tapasztalatokat és ha jók lesznek és lesz lehetőségem még kibérelni a kávézót akkor jövünk még ide tanulni.

Köszönöm az UrbanFood-nak a professzionális szervezést, a résztvevőknek kitartó figyelmet. Jövőre folyt köv.

Kővári Attila - BI projekt

BI & DWH projektvezető képzés

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2021. szeptemberi BI és adattárház projektvezető képzésre, vagy rendeljen kihelyezett tanfolyamot! Részletek >>

 

Új hozzászólás