Ami jó a kockának az jó nekünk is

Leültem az egyik ügyfelem OLAP felhasználóival, hogy átbeszéljük 1 év felhasználói tapasztalatait. Megbeszéltük, hogy mit szeretnének másképp, mit nem használnak, mit használnának de nincs rá lehetőség, stb. Ezen a megbeszélésen csúszott ki az a mondat a számon, hogy ami jó a kockának az jó nekünk is... Ezen jót derültek. Pedig tényleg így van.

Nagyon örülünk annak, ha olyan dolgot kérnek, vagy olyan fejlesztést, egyszerűsítést fogadnak el amivel hatékonyabb lesz a kocka. A hatékonyabb kocka rövidebb válaszidővel szolgálja ki a felhasználókat, az egyszerűbb dizájn könnyebben használható, szerethetőbb kockát eredményez.

Nekünk pedig ez a célunk. És ha lehetőséget kapunk, hogy egy év valódi felhasználói tapasztalatait felhasználva felhasználóbarátabbá tegyük a kockát, akkor ezt örömmel megtesszük. Mert ami jó a kockának, az jó nekünk is :-)

Hölgyeim is Uraim!

Közeleg a karácsony, úgyhogy szép lassan leteszem a lantot. Akivel nem találkozunk, annak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! Akik pedig itt lesznek a két ünnep között is, azoknak két könnyedebb témával fogok szolgálni: Az egyik az önkiszolgáló BI workshopok tapasztalatai lesznek (több mint 100 ember jött el az elmúlt egy-másfél hónapban!) a másik pedig az évértékelő lesz. Szép évet zártunk az idén is, érdemes lesz róla megemlékezni.

Kellemes készülést az ünnepekre!

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás