Adattárház projektvezető tanfolyam

A sikeres adattárházak vagy üzleti intelligencia rendszerek bevezetésének jelentős része annak a projektvezetői munkának köszönhető, amelyek hátteréről a legtöbben semmit sem tudnak. Ezért összeállítottunk egy olyan tréninget, ahol végigmegyünk egy adattárház bevezetés összes fázisán: megnézzük mikor mire kell koncentrálni, milyen feladatokat kell elvégezni ahhoz, hogy a projekt sikeres legyen.

A tanfolyam reményeim szerint betölti majd azt az űrt, ami évek óta tátong az adattárház és üzleti intelligencia képzések piacán. Léteznek technológiai (pl SQL serveres) tanfolyamok, léteznek projektvezetői tanfolyamok, ám ezeket elvégezve sem leszünk felkészülve egy adattárház bevezetésre. Ahogy egyik ügyfelem fogalmazta: „Elvégeztünk minden tanfolyamot, mégis ott tartunk ahol 3 hónapja: Nem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá..."

Ha ön is így érez, az nem az ön hibája. Eddig nem volt olyan képzés, amelyik ennyire specifikusan az adattárházak bevezetések megrendelő oldalával foglalkozott volna. Most azonban egy teljesen más koncepción alapuló képzést hoztunk létre, ami kifejezetten erre koncentrál.

Ha még nem olvasta volna, akkor olvassa el az üzleti intelligencia és adattárház projektvezető képzés tematikáját >>

Hol lesz?

Sokat gondolkodtam, hogy hol legyen, de asszem megtaláltam azt a helyet, ahol rugalmasan ki tudják elégíteni az igényeinket, és ami elérhető közelségben van mindenkinek. Ez pedig az Aranytíz az V. kerületben (Arany János utca 10)

Mikor lesz?

Megvan a konkrét időpont is: 2009. június 10. szerda 9-től 17-ig. Utánanéztem és remélem hogy nem fog semmilyen rendezvénnyel ütközni. (egyelőre csak az Anglia-Andorra VB selejtezőt találtam, de az is este lesz)

OK. Mennyibe kerül?

Az adattárház projektvezető képzés ára 79 eFt + Áfa. De. Azon regisztrálók, akik május 6-án szerdán délután 2-ig jelentkeznek a tanfolyamra 38 % kedvezményt kapnak. Azért e rövid határidő, mert jelenleg 2 termet is lefoglaltam és jövő hét szerdán az egyiket vissza kell mondanom...

Figyelem! A 38%-os kedvezmény csak május 6-án, szerdán délután 2 óráig él. Addigi jelentkezés esetén 49 000 Ft+Áfa, utána 79 000 Ft + Áfa lesz a BI és adattárház projektvezetői tanfolyam ára.

Mi lesz, ha nem leszek elégedett a képzéssel.

Semmi gond. A dupláját fizetem vissza a befizetett összegnek, ha az átadott módszertan szerint vezeti be adattárházát, vagy BI rendszerét és az mégis megbukik.

Jelentkezem a BI és adattárház projektvezető képzésre>>

Kővári Attila - BI projekt

hozzászólás

nekem a hirlevel tele volt szemet karakterekkel!! egyebkent jo otletnek tartom az ilyen tanfolyamot - remelem a bi.hu -ra is felkerul.

Új hozzászólás