V. BI és adattárház projektvezető képzés


Június 15.-én ötödszörre kerül megrendezésre a BI és adattárház projektvezető képzés. A tematika az évek alatt kicsiszolódott felépítést követi, amely végigvezeti a résztvevőt az adattárház projekt előkészítésétől az ajánlati felhívás megszövegezésén át egész az átadás utáni minőségbiztosítási és adattárház marketing feladatokig. Beszélni fogunk a scope menedzsmentről, az üzleti igények felméréséről, adattárház architektúrákról, szállítóválasztásról, az implenmetáció közbeni feladatokról, változáskezelésről, és még jónéhány adattárház bevezetési témáról. (Vessen egy pillantást a tematikára)

Kik regisztráltak már?

Még csak most kezdtem el szervezni a tanfolyamot, de az már biztos, hogy lesznek résztvevők banktól, telekom cégtől és egy szoftveróriástól is.

De jó lenne...

Sokan azért mennek el egy tanfolyamra, mert van egy-két kérdésük amire szeretnének választ kapni, van egy-két problémájuk amit szeretnének megvitatni az előadóval. Ám amikor eljön a szünet ideje vagy a tanfolyam vége, akkor mégsem teszik fel a kérdéseiket mert „nem olyanok a körülmények", „túl sokan vannak ott", stb.

Jó hír nekik, hogy mostantól nem kell félniük ettől. A BI és adattárház projektvezető képzés résztvevőknek alapból jár egy ingyenes személyes konzultáció, ahol nyugodt körülmények között átbeszélhetjük a problémájukat, elképzeléseiket, válaszolhatok kérdéseikre stb.

Jöjjön el a tanfolyamra és legyen egy saját BI tanácsadója!

 

Jelentkezés, tematika, ár és egyéb részletek >>

 

Segítsen a hír terjesztésében:

 

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról és jöjjön el a 2019. április 11.-i BI és adattárház projektvezető képzésre. Részletek >>

  

POWER BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2019. május 30.-i Power BI workshopra. Részletek >>

  

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Szóljon hozzá!

Szabály: Legyen kedves, segítõkész és vállalja a nevét.
A mező tartalma nem nyilvános.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
ANTI SPAM
A robot regisztrációk elkerülésére.
Image CAPTCHA
Figyeljen a kis és nagybetűk használatára

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról és jöjjön el a 2019. április 11.-i BI és adattárház projektvezető képzésre. Részletek >>

  

POWER BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2019. május 30.-i Power BI workshopra. Részletek >>