Történetek a BI hőskorából


Rendhagyó BI meetup lesz december 9.én, ahol bitek és bájtok helyett a BI hőskoráról lesz szó. Sztorizni fog majd Arató Bence, Papp Attila és én is. (Gyanítom, hogy én fogom képviselni a fiatalságot a magam lassan 19 éves tapasztalatával :-))

Miről lesz szó?

Olyan dolgokról szeretnék mesélni, amelyek tanulságosak, amiből más is tanulhat. És itt most nem a szűken vett szakmai dolgokra gondolok, hanem a BI emberi oldalára: Milyen naiv okok vezéreltek a BI felé, milyen a független BI szakértősdi belülről, miért kezdtem blogolni, milyen hasznot hozott a blog, mikkel kísérleteztem, mi bukott meg és mi működött, és ehhez hasonlók.

Főleg azokra a kérdésekre próbálok majd választ adni amit gyakran kérdeztek/kérdeznek. (És itt most meg is ragadom az alkalmat: ha van olyan kérdés, amire szeretnél/szeretne választ kapni akár a BI projekttel, akár a bloggal, akár független tanácsadói léttel kapcsolatban, akkor írja meg kommentben vagy e-mailen és a választ megpróbálom beleszőni az előadásba.)

Senki se számítson nagy coming outra :-). Imádom ezt a szakmát, nem fog kiderülni hogy tévedésből jöttem erre a pályára :-)

Mikor, hol?

December 9.-én 18:30, az Arcon (ingatlan.com) székházában.
Jelentkezni a meetup oldalán lehet: Történetek a BI hőskorából

Jöjjenek/gyertek el az idei utolsó, könnyed, karácsony előtti BI meetupra.

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2015. december 01.
Címkék: