Teltházas a nov. 13.-i Önkiszolgáló BI workshop


Egy szolgálati közlemény: Betelt a november 13.-i Önkiszolgáló BI workshop. 24 nappal a kezdete előtt elfogyott az összes hely, úgyhogy a hosszú hétvégén le kellett zárnom a regisztrációt. Ez azt jelenti, hogy aki eddig regisztrált annak a helye már fix, aki pedig nem, az lemaradt a november 13.-i Önkiszolgáló BI workshopról.

De. Tudom, hogy vannak, akik már elkezdték intézni a jelentkezést, csak sokáig tart amíg átkergetnek mindent a HR, főnök, pénzügy, stb. vonalon. Azt is tudom már tapasztalatból, hogy nagyon sokan a kedvezményes határidő utolsó napján akarták leadni a jelentkezésüket. De azt nem tudom, hogy hányan rekedtek kint emiatt.

Ezért arra kérem, hogyha lemaradt a november 13.- i Önkiszolgáló BI workshopról, és érdekelné egy november végi, december elejei workshop akkor iratkozzon fel a jelenleg várólistaként üzemelő regisztrációs oldalon. Ha sok embert érint a probléma, akkor ki fogok találni valamit.

Frissítés 2012. október 28.: Mivel túl sokan maradtak le a november 13.-i rendezvényről, ezért megszerveztem a pót önkiszolgáló BI workshopot: A IV. önkiszolgáló BI workshop november 29.-én kerül megrendezésre. A várólista megszűnt, regisztrálni itt lehet: Önkiszolgáló BI workshop Excel felhasználóknak

ÖNKISZOLGÁLÓ BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2019. március 28.-i Önkiszolgáló BI workshopra. Részletek >>

  

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2012. október 23.
Címkék:

Szóljon hozzá!

Szabály: Legyen kedves, segítõkész és vállalja a nevét.
A mező tartalma nem nyilvános.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
ANTI SPAM
A robot regisztrációk elkerülésére.
Image CAPTCHA
Figyeljen a kis és nagybetűk használatára