SQL 2012 újdonságok a BI jegyzeteken


Megjelent az SQL Server 2012 és ezzel kapcsolatban elkezdem feltérképezni és megosztani a BI és adattárház újdonságokat. Úgy tervezem, hogy rövid kis pársoros szösszeneteket írok majd egy-egy BI újdonságról, képekkel illusztrálva és néhány mondattal megmagyarázva hogy miért kell örülnünk egy új funkciónak vagy miért nem. Mindezt úgy, hogy minden napra jusson egy kis technikai újdonság.

Mivel ezek a rövid cikkek technikaiak lesznek, ezért a technikai szakértőnek szóló BI jegyzetek oldalon teszem majd közzé őket. A sort a Big Data világával és ezen belül a hadoop támogatással kezdjük, aztán rátérünk a Microsoft masszívan párhuzamosított adattárház architektúrájára (Parallel Data Warehouse) majd jön az ETL eszköz Integration Services újdonságainak bemutatása és így tovább. (A BI jegyzetek oldalt itt találja: jegyzetek.biprojekt.hu)

  • Aki nem akar lemaradni az újdonságokról és amúgy is olvas RSS feedeket az iratkozzon fel az BI jegyzetek RSS feedjére.
  • Aki nem olvas RSS-t de fent van a facebookon az iratkozzon fel a BI Projekt bejegyzéseire (facebook.com/BIprojekt) a feliratkozás gombbal (A lájk is jó, de akkor nem biztos, hogy megkapja az összes bejegyzést, mert a facebook dönti el, hogy kivel mit oszt meg :-()
  • Aki pedig twitteren keresztül szeretne értesülni a bejegyzésekről az kövessen a twitteren: twitter.com/KovariAttila

Végül még egy szolgálati közlemény. Holnap (kedden) lejár a kedvezményes regisztrációs lehetőség a BI és adattárház projektvezető képzésre. Aki tervezi hogy jön, de még nem regisztrált, az ne halogassa sokáig a regisztrációt...

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Szóljon hozzá!

Szabály: Legyen kedves, segítõkész és vállalja a nevét.
A mező tartalma nem nyilvános.
  • A web és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
ANTI SPAM
A robot regisztrációk elkerülésére.
Image CAPTCHA
Figyeljen a kis és nagybetűk használatára