Rendszergazdák szigete

A rendszergazdák napja alkalmából a Microsoft július 25-ére (péntek) szervez egy bulit a hajógyári szigetre, melynek célja, hogy kicsit közelebbről megismerjék egymást a szakmabeliek.

A buli 12:00-kor fog kezdődni egy kajálással és este hatig tart. (persze 6-kor nem kell eljönni onnan, ottmaradhatunk tovább is :-) ) Ez az ami biztos, a többi még képlékeny. Délután beszéltem Budai Petivel - rendezvény fő szervezőjével és azt mondta, úgy tervezi, hogy lesznek szakmai versenyek, kvízek, sok-sok játék, opcionálisan fürdés, fákon mászás, kaja meg amit még meg tud szervezni.

A rendezvényen csoportokra fogunk rendeződni, hogy mindenki a saját szakmabelieivel lehessen. Lesznek Windows-os, Exchange-es, ... és SQL szerver + BI-os csapatok. Önnek ez utóbbit kell választania :-)

Én már biztos, hogy megyek. Jöjjön el Ön is!. A rendezvény teljesen ingyenes, de

  • Max 20-an lehetünk az SQL szerveres csapatban.
  • Az MCP vizsgával rendelkezők előnyben részesülnek (sőt, most még csak MCP vizsgával lehet regisztrálni, de ha marad még hely, akkor később anélkül is menni fog)

Regisztráljon mihamarabb! Legyünk minél többen BI-osok az SQL Serveres csapatban! Ismerjük meg egymást, beszélgessünk az üzleti intelligenciáról, az SQL Serverről vagy az élet dolgairól miközben nagyokat eszünk és egy jót szórakozunk.

Jelentkezni itt lehet:

Kővári Attila - BI projekt

Új hozzászólás