MVP 2010


MVP lettem. Újra. Immáron negyedszer. Április elsején jött a „Congratulations! We are pleased to present you with the 2010 Microsoft® MVP Award! This award is given to exceptional technical community leaders..." mondattal kezdődő levél. Örültem neki nagyon, csak időm nem volt rá, hogy a jó hírt megírjam.

MVP logo

Idő hiányában cikkeket sem tudtam írni ide a BI blogba. Pedig téma lenne bőven. Elég mélyre ástam magam PowerPivot-ban (a Microsoft új, Excelbe integrált oszloporientált, memóriában futó adatbázis kezelőjében) csak még nem álltak össze a gondolatok egységes cikkekké. A BI jegyzetek ezzel szemben folyamatosan frissül, hiszen oda csak a témával kapcsolatos rövid jegyzeteimet írom fel, amihez nem kell sokat gondolkodni, nem kell sokat bíbelődni a fogalmazással.

Aki már ég a vágytól, hogy mindent megtudjon a PowerPivot-ról és nem tudja megvárni, amíg a cikkek elkészülnek, az jöjjön el szerdán az Office 2010+ SQL 2008 R2 launch-ra vagy május 11-én az adattárház fórumra. Míg szerdán a inkább a technikai dolgokról fogok mesélni, addig az adattárház fórumon a tanácsadó szemszögéből fogom bemutatni a PowerPivot-ot.

Kapcsolódó anyagok:

 

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2010. április 19.
Címkék:

5 Hozzászólás

Kongratulátum!

Vagy granulátum vagy mi a szösz!

gratuláció

Hajrá, csak így tovább!

Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen!

... és egy a ráadás.

Eddig tehát ez rendjén való.

No de mivel fogod magyarázni jövőre?

;)