Lement a IV. BI és adattárház projektvezető képzés.

Negyedszerre került megrendezésre a BI és Adattárház projektvezető képzés és ebből talán azt gondolhatná, hogy már minden rutinból megy. Ám ez nincs így. Egyfelől az anyag is folyamatosan változik - ha nem is alapjaiban, de egyes fejezetek terjedelme csökken, míg másoké nő - másfelöl egy-két ilyenkor szokásos nem várt esemény is bekövetkezik. Az idén ilyen volt az a telefon, amit a tanfolyam kezdete előtt kaptam az Aranytízből, hogy hát elnézést, de az RTL klub lefoglalta az egész székházat, így nekem egy másik termet tudnának felajánlani... Tudják, hogy már novemberben lefoglaltam a termet, de csillag születik válogatás lesz...

Paff. Gondolatban lepergett előttem minden. Aztán bementem, hogy megnézzem a lehetőségeket, és szerencsére az egyik terem jónak bizonyult. Bohém volt és elég távol esett a csillag születik zajától és bár a terem nem az Aranytízé volt, de átvállaltak tőlem minden ezzel kapcsolatos elintéznivalót. Probléma megoldva, a történések visszatértek eredeti medrükbe, és reggel kilenckor teljes létszámmal (18-an) kezdhettünk hozzá a IV. BI és adattárház projektvezető képzéshez.

Remélem, hogy a résztvevők ebből mit sem vettek észre, és köszönöm, hogy jelenlétükkel megtisztelték a tanfolyamot és hogy figyelmük kitartott még a 8. órában is.

Új hozzászólás