Karrierkérdések

Ha rendszeresen olvassa a BI projekt blogot, vagy a BI jegyzeteket akkor bizonyára tudja, hogy több mint 20 éve dolgozom BI rendszerekkel és adattárházakkal. Ezalatt a 20 év alatt többszáz szervezetet láttam már. Dolgoztam tanácsadó cégnél, építettem BI üzletágat, ültem szállító és megrendelő oldalon, dolgoztam multinál és több mint 13 éve függetlenként dolgozom.

Ezalatt a 20 év alatt jónéhány karrierrel kapcsolatos kérdést is kaptam amin egy kicsit mindig meglepődtem: Tőlem szeretnének karrier tanácsot, aki csak kb. három állásinterjún volt egész életében? Tőlem, aki egy 1 fős cégnél dolgozik zéró előrelépési lehetőséggel?

Aztán a beszélgetések során mindig kiderült, hogy a függetlenség is egy karrierszint, hogy a karrier nem csak szervezeti lehet, hanem szakmai is, hogy a kérdezőt sokszor az érdekli, hogy milyen típusú cégnél érdemes azt a fajta karrierutat folytatnia/elkezdeni, amelyet megálmodott magának.

Ha Önt is foglalkoztatják ilyen kérdések, vagy csak egy karrierdöntéséhez szeretne plusz információt szerezni akkor hagy ajánljak figyelmébe egy rendezvényt. Holnap (2017. június 14.-én, szerdán) a Budapest Data után 17:00-tól kerül megrendezésre a Data Job Fair nevű (ingyenes) rendezvény, ahol a karrierrel kapcsolatos kérdéseire jó sok szakembertől is választ kaphat.

Állásinterjú gyakorlatával, a szervezeten belüli karrierépítési kérdésekkel ne engem keressen, de ha kíváncsi arra, hogy

  • Milyen függetlenként dolgozni
  • Hogyan működik a mentoring /coaching a BI és adattárházak világában
  • Hol/hogyan érdemes szakmailag fejlődni
  • vagy csak a BI emberi oldalával kapcsolatos kérdésre szeretne választ kapni.

akkor keressen a mentor sarokban és megpróbálok segíteni. További infó az esemény honlapján.

Kővári Attila - BI projekt

POWER BI WORKSHOP

Tudjon meg többet az itt elhangzottakról! Jöjjön el a 2024. június 13.-i Power BI workshopra vagy rendeljen kihelyezett képzést! Részletek >>

 

Új hozzászólás