BI & DW konferenciák

 

SQL Saturday #376

http://www.sqlsaturday.com/images/sqlsat376_web.png

2015. április 18-án szombaton kerül megrendezésre az SQL Saturday #376 Budapesten. Az eseményen most is 4 párhuzamos szekcióban hallgathatóak majd előadások BI és MSSQL témában. (Én is mesélek majd egy kicsit önkiszolgáló BI-ról elsősorban arra a kérdésre keresve a választ, hogy az üzleti felhasználók hogyan használják a Power Pivot, Power Map, Power View komponenseket elemzési igényeik kielégítésére)
 

Az egész napos rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet, a program itt tekinthető meg. A konferencia előtti napon pedig az előadók adnak egész napos tréningeket. Ezek nem ingyenesek, de elég nyomott árúak. A tréning programok és regisztráció itt.

Budapest Data Fórum

 

2015. június 3-5 között kerül megrendezésre a Budapest Data Fórum. A konferencia fő fókusztémái az adattárházak, a Big Data és a Data Science:
  • Az Adattárházak területén a különböző architektúrákról, az adatintegrációról, az adatmodellezésről, adatminőség-biztosításról és a DW üzemeltetési és automatizálási kérdésekről lesz szó.
  • A Big Data előadások az új olyan adatkezelési technológiákat foglalkoznak, mint a Hadoop és a Spark. Szó esik majd a különböző struktúrájú és keletkezési gyakoriságú adatok kezeléséről és a Big Data technológiák üzleti hasznosításáról.
  • A Data Science szekció előadásai az adatok elemzésére és kiaknázására összpontosulnak olyan, számos üzleti szegmensben releváns kérdésekkel foglalkozva, mint az ajánlórendszerek készítése és optimalizálása.

Részletes program még nincs, de március 31.-ig nyomott áron lehet még jelentkezni!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ellenőrző kérdés a robotok kiszűrésére
Image CAPTCHA
Írd be a képen látható karaktereket.