2 villámhír a nyári szünet első napjaira


2 villámhír a nyári szünet első napjaira...

MVP cím újra 

Megint megkaptam az MVP (Most Valueable Professional) kitüntetést a Microsofttól. Nem először kapom meg, de még mindig jól esik és még mindig örülök neki. Az MVP cím amellett hogy kitüntetés egy sor olyan előnnyel jár amely nagyban megkönnyíti a munkám. Hogy csak egyet említsek: Óriási segítség, hogy rajta lehetek egy olyan zárt levlistán ahol a világ legpengébb MS BI szakemberei és a Product Team segítenek egymásnak.

Business Class Magazin interjú

A második villámhír hogy megjelent velem egy interjú a Business Class Magazinban. Nem ez volt az első telefonos interjúm, mert pár hónapja a Forbes is meginterjúvolt a StarSchema kapcsán a BI-ról, de ez volt az első, nagylélegzetű interjúm, ahol átfogóan kellett válaszolnom olyan kérdésekre, mint a mire jó az adattárház, mennyibe kerül, megtérül-e, stb.

Ha érdekli a BI és adattárházak világa, akkor olvassa el az újságot. Mély szakmai tartalomra ne számítson, de a strandon, vagy fröccs mellé egy könnyű nyári olvasmánynak kiváló. Ráadásul a mostani lapszám csupa adattal kapcsolatos témát feszeget (BI, Big Data, GDPR, IoT, …)

Mutatom a rendeltetésszerű használatot :-)

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2017. július 02.
Címkék:

4 Hozzászólás

Gratula

Gratulálok, Attila! Nem semmi, amit ezen a téren leteszel az asztalra. Haszmónos, kézzel fogható tudáshoz segíted a partnereidet.

Gratulálok!

Attila,
Gratulálok az ismételt elismeréshez, ami ugye csak a legjobbaknak jár.

Büszke vagyok rá, hogy a legjobbaktól tanulhatok.

További sok sikert

Üdv
Géza

Köszönöm!

Köszönöm szépen!

Üdv,
Attila

Gratula hozzá! Jó a

Gratula hozzá!
Jó a helyszín és fotó;)
Anno én is voltam itt sok éve a híd mellett lévő étterem pazar volt a kilátás az újjáépített Mostari hídra..