Exkluzív BI sales képzés értékesítőnek

Exkluzív BI képzés értékesítőnek és az értékesítési folyamatban részt vevő tanácsadóknak, mérnököknek


Az Exkluzív BI sales képzés egy kihelyezett képzés amely az Önök munkahelyére viszi a BI sales képzés tananyagát akkor, amikor Önöknek a legmegfelelőbb.

Kiknek ajánljuk az Exkluzív BI sales képzést?

  • Akik olyan BI sales képzést szeretnének, ahol nincs ott a konkurencia, mert olyan kérdésekre is szeretnének választ kapni, amit a konkurencia előtt nem tennének fel, vagy olyan problémákra keresnek megoldást, amelyeket konkurenciával nem szívesen osztatnának meg.
  • Akiknek nincs idejük megvárni a következő nyílt BI sales tréninget, és azonnal hasznosítható tudást szeretnének.
  • 3-nél több kollegát szeretnének hozni a tanfolyamra és ennek megfelelően a nyílt képzésnél sokkal kedvezőbb árat szeretnének kapni

Az Exkluzív BI sales képzés tematikája

Az Exkluzív BI sales képzés tematikája megegyezik a nyílt BI sales képzés tematikájával. De. Az exkluzív képzésen át tudunk beszélni olyan témákat is, amelyek nem szerepelnek a nyílt képzés tematikájában.

Mikor kerülhet megrendezésre?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. két héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel.

Hol kerül megrendezésre?

Az Exkluzív BI sales képzés egy kihelyezett tréning. Önöknél lesz megtartva. A tanfolyam ára tartalmazza a kiszállási díjat és minden egyéb költséget is. Az ár teljesen független attól, hogy Budapesten, Nyíregyházán, Sopronban, vagy a történelmi Magyarország valamely városában kerül megrendezésre. (Ezzel is szeretném támogatni a nem Budapesten székelő cégek fejlődését)

Milyen technikai feltételek szükségesek?

Az oktatás megtartásához kivetítőn, vetítővásznon és táblán (flipcharton) kívül másra nincs szükségem.

Hányan jöhetnek?

A tanfolyam ára független a létszámtól. Ugyanannyiba kerül 1 fő képzése is mint 20 főé. Úgyhogy bátorítanám hogy hívjon meg minél több, az értékesítési folyamatban résztvevő kollegát. A mérnököknek, tanácsadóknak sem árt, ha lesz egy kis sales vénájuk is :-)

Kik jöhetnek?

Bárki. Csak annyi a kikötés, hogy a résztvevők egy cégtől jöjjenek.

Mennyibe kerül?

399 eFt + ÁFA.

Hogyan rendelheti meg az Exkluzív BI sales képzést?

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen hogy egyeztetessünk időpontot és ha szükséges, akkor beszéljünk néhány szót a problémáról, amelyre megoldást keres. Hívjon vagy írjon.


Ha inkább mégis a nyílt képzést választaná, akkor arról itt talál bővebb információt: Tantermi BI sales tréning >>