Kihelyezett önkiszolgáló BI workshop

Power Query, Power Pivot, és Power Map tanfolyam elemzőknek, kontrollereknek


Az Elsőbbségi Power Pivot és Excel Dashboard tanfolyam egy exkluzív tanfolyam amelynek elsődleges célja hogy olyan szervezetek számára is elérhetővé tegye az Önkiszolgáló BI workshop tudásanyagát amelyeknek

 • nincs idejük megvárni a következő nyílt önkiszolgáló BI workshopot, és azonnal hasznosítható tudást szeretnének.
 • szeretnék, ha csak nekik szólna a tanfolyam, mert olyan kérdésekre is szeretnének választ kapni, amit külsősök előtt nem tennének fel, vagy olyan problémákra keresnek megoldást, amelyeket külsősökkel nem szívesen osztatnának meg.
 • szeretnék, hogy olyan témákról is szót ejtsünk, amely az nincs az aktuális Önkiszolgáló BI workshop törzsanyagában.
 • Vezetői infromációs rendszer kialakításához keresnek eszközt, alternatívát, ötleteket.
 • Sok kollegát szeretnének felvértezni ezzel a tudással, de 5 résztvevő áránál nem szeretnének többet fizetni érte.

Az Elsőbbségi Power Pivot és Excel dasboard tanfolyam tematikája

Az elsőbbségi Power Pivot és Excel dashboard tanfolyam tematikájának gerince megegyezik az Önkiszolgáló BI workshop tematikájával.

De. Az elsőbbségi PowerPivot és Excel dashboard tanfolyam keretein belül lehetősége van olyan tudást is felszedni, amire az Önkiszolgáló BI workshop keretein belül nem, vagy csak korlátozottan van lehetősége. Hogy csak néhány példát említsek:

 • Ha a beszámolókat PowerPointban készítik, akkor az Elsőbbségi PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyamon megismerheti az automatikusan frissülő PowerPoint alapú beszámolók készítésének titkát.
 • Ha az elkészített dashboardok webes megjelenítéséről szeretne többet tudni, akkor erre jobban fogunk fókuszálni.
 • Ha nagy adathalmazok (több millió sor) összepárosítása tisztítása vagy a duplikációk kiszűrése okoz gondot, akkor közösen megnézzük és kipróbáljuk ezek lehetőségeket .
 • Ha modellezni szeretne, mi lenne ha típusú elemzéseket készítene, szimulációkat futtatna több millió sorral, akkor megmutatom Önnek, hogy hogyan használható erre az Excel memória alapú adatbázis kezelője.
 • Ha SAP-ból szeretnék a riportokat frissítebni, akkor megmutatom, hogyan lehet többszázezer sort automatikusan kinyerni az SAP-ból és betölteni a Power Pivot adatbázisba.
 • Ha arra kíváncsi, hogy az elkészült Power Pivotos megoldást hogyan lehet egy többezer felhasználót kiszolgálni képes vállalati döntéstámogató rendszerré átalakítani, akkor megtanuljuk a "szerveres" Power Pivotot használatát.

Ezek csak ötletek voltak. Jó néhány ötletem van még, de a legjobban azt szeretném, ha ön adná az ötletet, és az Ön problémáira keresnénk megoldást. Igazodva az Ön lehetőségeihez.

Mikor kerülhet megrendezésre a tanfolyam?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. 2-3 héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel. 

Hol kerülhet megrendezésre a tanfolyam?

Az elsőbbségi PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyam egy kihelyezett tréning, s mint ilyen Önöknél kerül majd megtartásra. Kiszállási díj nincs, ugyanannyiba kerül a tanfolyam Budapesten, mint Nyíregyházán vagy Sopronban.

Ha nincs megfelelő oktatóterme vagy ha szeretné a kollégákat kimozdítani megszokott környezetükből hogy nyugodtan tanulhassanak, akkor tudjon róla, hogy van lehetőség külső (Budapest belvárosi) helyszínen történő tanfolyam tartásra is. Ez azonban nincs benne a tanfolyam árában. Ha külső helyszínen szeretné megtartani a fanfolyamot akkor kérem keressen meg és elmondom a lehetőségeket. 

Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam

Az elsőbbségi PowerPivot és Excel Dashboard tanfolyam időtartama 7-8 óra. De. Az egész napomat Önre fogom szánni. Így ha több időre lesz szüksége, akkor rendelkezésére fogok állni.

A tanfolyam hosszú. A tanfolyam időpontjának kiválasztásakor próbálja meg ezt figyelembe venni és olyan napot keresni, amikor Ön is és a kollegái nyugodtan tudnak figyelni.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

399 eFt + Áfa.

Ez az összeg tartalmazza a kiszállási és minden egyéb költséget függetlenül attól, hogy melyik városban kerül megrendezésre a tanfolyam. 

Hányan jöhetnek?

A tanfolyam ára független a létszámtól, azaz mindegy, hogy 5-en, 10-en 20-an vagy 30-an jönnek. Az ideális létszám 10-15 fő, de tartottam már képzést egyszerre 46 főnek is.

A tapasztalat azonban az, hogy minél többen vannak, annál kevesebbet mernek kérdezni a résztvevők. Ezért azt javaslom, hogy ha 30-40 embert is meghívna, akkor próbáljon meg szűrni és homogén csoportokat létrehozni. Ne menjen a nagy létszám a hatékonyság rovására.

Ugyanakkor bátorítom is, hogy hívjon minél több kollegát, hiszen ugyanannyiba kerül 1 fő képzése is mint 20 főé. És minél több kollegája ismeri meg a modern technológiák kínálta lehetőségeket, annál hatékonyabban tudnak majd működni a szakterületek.

Kik jöhetnek?

Bárki. Csak annyi a kikötés, hogy a résztvevők egy cégtől jöjjenek. Ez alól csak az kivétel, ha a szállító és a megrendelő kéz a kézben vesz részt az elsőbbségi PowerPivot és Excel dashboard tanfolyamon.

Az igazán jó megoldások mindig KÖZÖSEN születnek. Ezért szeretném inspirálni a szállítót, hogy hozza el ügyfelét. Jöjjenek együtt. Ismerjék meg közösen a lehetőségeket, és együtt alkossanak valami ütőset.

A workshophoz szükséges felszerelések

Az önkiszolgáló BI workshopra egy internet kapcsolat képes laptopra lesz szüksége 2GB RAMmal rajta az Excel 2016-tal. Az Excel 2016-nak sok változata létezik, de ezek nem mindegyike tartalmazza az oktatáson használt komponenseket. Az oktatásra a következő Excel licenszek valamelyike szükséges:

Office 2016:

 • Office 2016 Professional Plus

Office 365:

 • Office 365 ProPlus
 • Office 365 E3
 • Office 365 E4 

Ha nem rendelkezik a szükséges gépekkel, akkor kérem keressen meg, mert lehetőség van az oktatásra felkészített előre telepített laptopok bérlésére is. 

Ha maradt még kérdése...

Ha maradt még kérdése, akkor kérem keressen meg az elérhetőségek egyikén.  

Hogyan igényelheti az elsőbbségi képzést?

Vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen hogy egyeztessünk időpontot és ha szükséges, akkor beszéljünk néhány szót a problémáról, amelyre megoldást keres. Hívjon vagy írjon.

Telefon: +36 1 200 95 40 e-mail: Kovari.Attila@BIprojekt.hu