Elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés

Elsőbbségi tanfolyam BI és adattárház bevezetés előtt álló szakembereknek, leendő projektvezetőknek és adattárház menedzsereknek.


Az Elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés egy kihelyezett tanfolyam, amelynek elsődleges célja hogy olyan szervezetek számára is elérhetővé tegye a tantermi BI és adattárház projektvezető képzés tudásanyagát amelyeknek

  • nincs idejük megvárni a következő nyílt BI és adattárház projektvezető képzést, és azonnal hasznosítható tudást szeretnének.
  • szeretnék, ha csak nekik szólna a tanfolyam, mert olyan kérdésekre is szeretnének választ kapni, amit mások előtt nem tennének fel, vagy olyan problémákra keresnek megoldást, amelyeket másokkal nem szívesen osztatnának meg
  • szeretnék, hogy olyan témákról is szót ejtsünk, amely az nincs az aktuális BI és adattárház projektvezető képzés törzsanyagában
  • Sok kollegát szeretnének felvértezni ezzel a tudománnyal, de 3 résztvevő áránál nem szeretnének többet fizetni érte.

Az elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés tematikája

Az Elsőbbségi BI és adattárház képzéstematikájának gerince megegyezik a tantermi BI és adattárház projektvezető képzés tematikájával. De. Az Elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés keretein belül lehetősége van olyan tudást is felszedni, amire a tantermi BI és adattárház projektvezető képzés keretein belül nem, vagy csak korlátozottan van lehetősége. Hogy csak néhány példát említsek:

Ha önt az adattárház architektúrák érdeklik akkor az elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés keretein belül nagyobb hangsúlyt helyezünk ezek bemutatására. Ha az adattárház bevezetés sikerét veszélyeztető kockázatokról akar hallani, akkor kidomborítjuk azt. És még sorolhatnám.

Ezek csak ötletek voltak. Jó néhány ötletem van még, de a legjobban azt szeretném, ha ön adná az ötletet, és az Ön problémáira keresnénk megoldást. Igazodva az Ön lehetőségeihez.

Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam

Az Elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés időtartama 7-8 óra. De. Az egész napomat Önre fogom szánni. Így ha több időre lesz szüksége, akkor rendelkezésére fogok állni.

A tanfolyam hosszú. A tanfolyam időpontjának kiválasztásakor próbálja meg ezt figyelembe venni és olyan napot keresni, amikor Ön is és a kollegái nyugodtan tudnak figyelni.

Mikor kerülhet megrendezésre?

Kalkuláljon úgy, hogy a kapcsolatfelvétel után kb. két héttel tudunk olyan időpontot találni, amelyik Önöknek is és nekem is megfelel.

Hol kerül megrendezésre?

Az Elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzés egy kihelyezett tréning. Önöknél lesz megtartva. Kiszállási díj természetesen nincs. Ugyanannyiba kerül a tanfolyam Budapesten, mint Nyíregyházán vagy Sopronban.

Milyen technikai feltételek szükségesek?

A kivetítő és a vetítővásznon kívül másra nem lesz szükségem.

Étel-ital

Amennyiben megoldható, álljon rendelkezésre a résztvevőknek kávé, esetleg üdítő és egy kis édes sütemény vagy keksz, hogy a szünetekben fel tudjanak töltődni. A tanfolyam hosszú és tömény. Sokat javít a résztvevők koncentráló képességén a kávé és az édesség :-)

Hányan jöhetnek?

A tanfolyam ára független a létszámtól. Úgyhogy bátorítom is, hogy hívjon minél több kollegát, hiszen ugyanannyiba kerül 1 fő képzése is mint 5-10 főé.

Kik jöhetnek?

Bárki. Csak annyi a kikötés, hogy a résztvevők egy cégtől jöjjenek. Ez alól csak az kivétel, ha a szállító és a megrendelő kéz a kézben vesz részt az elsőbbségi BI és adattárház projektvezető képzésen.

Az igazán jó megoldások mindig KÖZÖSEN születnek. Ezért szeretném inspirálni a szállítót, hogy hozza el ügyfelét. Jöjjenek együtt. Ismerjék meg közösen a lehetőségeket, és együtt alkossanak valami ütőset.

Mennyibe kerül?

399 eFt + ÁFA.

Hogyan tovább?

Ha érdekli az elsőbbségi képzés, akkor vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen hogy egyeztetessünk időpontot és ha szükséges, akkor beszéljünk néhány szót a problémáról, amelyre megoldást keres. Hívjon vagy írjon

e-mail:
Kovari.Attila@BIprojekt.hu

Telefon:
+36 1 200 95 40