Üdvözlöm!


Kővári Attila

Az Ön számára sem adhatok mást, mint eddig minden ügyfelemnek:

"szakmai biztonságot"

Több mint 15 éves üzleti intelligencia tapasztalatom, azt mutatja hogy a BI rendszer hiányánál csak egy rosszabb van: egy elrontott bevezetés … S, hogy miért bízzon pont bennem?

Tanulmányok és a kezdetek

Üdvözlöm! A nevem Kővári Attila és 1973-ban születtem Budapesten. Elsőként a Bánkira jártam ahol mint informatikus mérnök végeztem, majd a JATÉ-n szereztem közgazdász diplomát. Mindkét diplomamunkámat kontrollingból írtam. Az első a Westel 900 Rt kontrolling rendszerét mutatta be, a második a modern kontrolling eszközök témát járta körül.

Első munkahelyemen az ORACLE pénzügyi tervezőeszközével, az ORACLE Financial Analyzer dolgoztam mint tanácsadó. Egy évvel később tettem egy rövid kirándulást a bankszektorba majd felkértek, hogy legyek egy akkor alakuló BI cég, a Novosys kft. szakmai vezetője. Ekkor (1998-ban) kezdtem el az országban elsőként Microsoft BI technológiával foglalkozni.

BI Projekt

6 évvel később elhatároztam, hogy független BI és adattárház tanácsadóként folytatom pályafutásom. 2004-ben megalapítottam a céget és 2005-ben beindítottam a BI és adattárház blogot ahol ma már 250-nél is több adattárházzal és üzleti intelligenciával foglalkozó szakcikket publikáltam.

2009-ben elindítottam a BI jegyzeteket, egy kifejezetten a technikai szakértőknek szóló blogot

Ügyfeleimközé jellemzően azok tartoznak, akik le akarják rövidíteni a tanulási ciklust, hogy a lehető leggyorsabban és legeredményesebben elérjék céljaikat. Ők azok, akiknek nincs idejük és energiájuk bolyongani azokban a zsákutcákban, amelyeket egy adattárház vagy egy üzleti intelligencia rendszer bevezetés tartogat számukra.

Szakmai kitüntetések

A Microsoft Corporation 2013-ban hetedszer is kitüntettet az MVP (Most Valuable Professional) szakmai díjjal

Fontosabb előadások

Fontosabb publikációk

Szakmán kívüli élet

A szakmai életen kívül gyerekkorom óta érdekel a hegymászás és harmadosztályban versenyzek az országos endurocross bajnokságban. Mindezt persze nem lenne édes, ha nem állna ott a háttérben a feleségem és három gyermekem.

Írjon nekem!

Ha kérdése van nyugodtan írjon egy e-mailt és megpróbálok rá rövid határidőn belül válaszolni. Ha munka ügyben keres, kérem próbálja meg felvenni velem a kapcsolatot az itt található elérhetőségek egyikén.