BUÉK 2007!


Hát vége!… Ismét húzósra sikerült az év vége. De szép, izgalmas és eredményes év volt! Remélem Önnek is.

Számomra a legnagyobb eredményt (túl a 3. SQL 2005-ös üzleti intelligencia projekten) a mentoring sikere jelentette. Minden évben megpróbálok valami újat kitalálni. 2005-ben ilyen volt a BI és adattárház blog elindítása, 2006-ban pedig az Adattárház coaching szolgáltatás bevezetése.

És mi várható 2007-re?

Jön egy új szolgáltatás rövid konzultációk néven. A szolgáltatás lényege, hogy segíteni tudjak azoknak is, akik maguk szeretnének bevezetni egy üzleti intelligencia rendszert, de nem tudják mi legyen az első lépés, vagy van elképzelésük hogy hova akarnak eljutni, de ezt szeretnék átbeszélni egy tapasztalt szakértővel.

Titkos tervem még, hogy év vége felé, jövő év elején elindulok az oktatással. Idén is sokan kérdezték tőlem, hogy vállalok-e oktatást, és a válasz mindig egy határozott nem volt. Ezen változtatni szeretnék, és bár az SQL és OLAP Server általános oktatása továbbra sem célom, de SQL Server specifikus üzleti intelligencia oktatásokon erőteljesen gondolkodom

Köszönöm, hogy velem tartott 2006-ban! Az ilyen ügyfeleknek, partnereknek, olvasóknak köszönhetem a BI projekt sikereit. Aki velem tart 2007-ben is, az még gazdagabb tárházát kapja majd az üzleti intelligencia tippeknek, trükköknek és tanácsoknak.

Boldog Új Évet!

Elválasztó

Már készül a következő cikk. Kérjen értesítést a megjelenéséről itt.

|

Kővári Attila
2006. december 31.
Címkék: